פורסם 2005 באפריל 3020 שנים האם ניתן להשתמש במצלמה דיגיטלית מסוג Canon A510 כמצלמת אינטרנט?אשמח לקבל מדריך או משהו, תודה.
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים לפחות בspecs שלה, היא לא יכולה.אני לא מכיר דרך שניתן לעשות דבר כזה, אם היא לא תומכת חומרתית בזה.
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים מחבר אני בטוח שישנה אפשרות כזאת, פשוט מאוד כשאני מחבר את המצלמה למחשב יש לי אפשרות "Start Remote Shooting" ואז אני יכול לראות במסך המחשב מה שאני מצלם.
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים בעיקרון אפשר עם לוכד וידאו או VIVO..אבל שוב, זה פשוט שוחט את הבטריות במהירות.
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים מחבר בעיקרון אפשר עם לוכד וידאו או VIVO..אבל שוב, זה פשוט שוחט את הבטריות במהירות.אבל אתה לא מבין אותי, יש לי חיבור USB - מה הבעיה? אין איזה דרייבר או משהו דומה?
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים יש מצלמה כזאת של mustek אם אתה רוצה קצב פריימים של 15 לשנייה במצלמה, מה שאומר שהצד השני יקבל 4 אולי 5 פריימים לשנייה ואתה סתם שוחט את המצלמה.החומרה בנוייה לסטילס ווידאו קצר ואם זה וידאו ארוך אז לא לשידור בזמן צילום.לכן יש מצלמות רשת לא רעות, 30 פריימים לשנייה ובחיבור USB 2......
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים מחבר יש מצלמה כזאת של mustek אם אתה רוצה קצב פריימים של 15 לשנייה במצלמה, מה שאומר שהצד השני יקבל 4 אולי 5 פריימים לשנייה ואתה סתם שוחט את המצלמה.החומרה בנוייה לסטילס ווידאו קצר ואם זה וידאו ארוך אז לא לשידור בזמן צילום.לכן יש מצלמות רשת לא רעות, 30 פריימים לשנייה ובחיבור USB 2......לא חשוב לי מה יש, חשוב לי יותר להשתמש במה שכבר יש - Canon A510.
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים אי אפשר להשתמש במצלמה כמצלמת אינטרנט.למה ? לא בכלל מגבלות חומרה אלא רק בגלל שקנון לא רוציםשתעשה את זה ולא כתבו דרייברים מתאימים. ועדיף שכך, זה סתם שוחק את המצלמה, את החיישן, ואת הסוללות.תקנה מצלמת רשת ב 100 ש"ח וזהו, יעלה לך פחות מסוללות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.