פורסם 2005 באפריל 3020 שנים ידידה שלי ביקשה שאני אמליץ לה על נגן 128MB (איו צורך בזיכרון גדול יותר), שיהיה בעל איכות שמיעה טובה.התקציב הוא 300 ש"ח. זה מספיק?ובאמת שאין צורך בנפח יותר גדול, אז בבקשה אל תתחילו להמליץ על נגנים של 256MB ויותר, כי זה סתם מוסיף לה כסף!
פורסם 2005 במאי 120 שנים מחבר אף אחד לא ענה, אז חיפשתי לבד נגן. מצאתי את זה:http://www.nirtech.co.il/details.asp?id=640&lead_id=&look=מה אתם אומרים עליו?אני יודע שהיא יכולה להוסיף 77 ש"ח ולקנות את ה-SANDISK 256MB, אבל אין לה ממש תקציב להוסיף!
פורסם 2005 במאי 120 שנים מחבר אבל הנגן שהבאתי הוא של Creative, אני בטוח שהוא יותר איכות משל SANDISK, או שאני טועה?
פורסם 2005 במאי 120 שנים מחבר הנפח ממש לא חשוב לה. היא סך הכל מקשיבה למספר שירים בודדים, שלא עולים על גודל של אלבום. והיא גם מאוד לחוצה בתקציב, ותוספת כסף הכי קטנה די מעיקה. אני אמליץ לה על ה-CREATIV...אני אספר לה גם על ה-SANDISK במקרה ותרצה בכל זאת להוסיף כסף תמורת 128MB נוספים. תודה לכם על העזרה
פורסם 2005 במאי 120 שנים ל-CREATIVE יש איכות סאונד והרכבה טובה יותר מאשר לסאנדיסק וזה בעיניי שיקול די גדול.
פורסם 2005 במאי 120 שנים מחבר בסדר, סיפרתי לה על על שני המכשירים, והיא ישר אמרה לי שהיא לא זקוקה ל-256MB בכלל... אז היא הולכת לקנות מחר את ה-CREATIV.... שוב, תודה לכם על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.