פורסם 2005 באפריל 3020 שנים לא צריך dual bios בשביל זהרק צריך לאפס את ה-cmosואת זה אתה עושה או ע"י הזזת גאמפר על הלוח אם או ע"י הוצאת הבטריה שעל הלוח לחצי דקהקרא בחוברת הוראות שלך איך אתה מאפס את הביוס
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים מחבר עם אני יאפס את הביוס אני לא ידע להגדיר אותו בחזרה ומזה אני מפחד....לפי מה שהבנתי על הDB אני חייב להגיע לתפריט הביוס בשביל זה...סבלנות תעזור פה?
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים אם עשית OC גבוה מידי והמחשב לא עולה ואתה לא יכול להכנס לביוס אין לך ברירה אחרת חוץ מלאפס את כל ההגדרותה-dual bios ישחזר לך את גירסת ה-BIOS המקורית שהגיעה עם הלוח אבל ממש לא תשמור לך על ההגדרותאין ברירה אחרת
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים מחבר תודה...אני מבין שאין אפשרות אחרת..אח"כ אני ימצא איכשהו דרך להגדיר אותו חזרה..
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים לא צריך dual bios בשביל זהרק צריך לאפס את ה-cmosואת זה אתה עושה או ע"י הזזת גאמפר על הלוח אם או ע"י הוצאת הבטריה שעל הלוח לחצי דקהקרא בחוברת הוראות שלך איך אתה מאפס את הביוסוגם בעזרת מברג רגיל מקצרים לכמה שניות שתי נקודות הלחמה ליד הבטריה שרשום לידם clear CMOS
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים אני רק מקווה שזה יעזור לך , הGA-K8N-PRO שלי מאפס את הגדרות המעבד לבד אחרי שהוא לא עובר פוסט תקווה שזה פשוט נכשל אחרי השלב דיאגנוסטיקה עצמית של הלוח ולא שנדפק לך איזה רכיב במערכת.
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים מחבר סידרתי הכל על ידי CLEAN....ואז העליתי הגדרות טובות דרך הביוס גיבוי והכל עובד שוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.