פורסם 2005 באפריל 3020 שנים מחבר אני לא יודע מה נסגר איתכם..ומה אתם בדיוק עושים עם המעבדים שלכם...אבל אני מדבר על מערכת ללא אוברקלוק, ושיניתי את התזמון ההוא ל 1Tוהתוצאה בSUPER PI שיצאה לי עם האינטל, טובה יותר מה AMD..והזכרונות במערכת הנוכחית בהרבה יותר מהירים ממה שהיה במערכת עם האינטל !!!
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים אתה לא מבין שמשהו אצלך לא מוגדר טוב?אני עם AMD64 3200 מוציא 39 בסטוק ו31 באוברקלוק בסופר פיי 1M
פורסם 2005 במאי 120 שנים אתה לא מבין שמשהו אצלך לא מוגדר טוב?אני עם AMD64 3200 מוציא 39 בסטוק ו31 באוברקלוק בסופר פיי 1Mאיך אתה מגיע ל39??אני מוציא בסטוק 46 ולא נראה לי ש200mhz יעשו הבדל של 7 שניות, שלא נדבר על זה שבאובר ל2.3GHZ אני מוציא 37 והמערכת שלי מכוונת כמו שצריך.
פורסם 2005 במאי 120 שנים מחבר למה?היא מתאימה בדיוקכל ההילולים והשבחים שלכם על AMD לא שווים כלוםאתם סתם מורעלים !!!אז מה אם הם זולים יותר ? אז מה שכביכול הטכנולוגיה שלהם מוקדמת יותר..ואז מה שהם קרים יותר?תחלאס ביצועים הם לא עולים על AMD ואני התווככתי לראות את זה לבד..אז יאללה צאו מהבועה
פורסם 2005 במאי 120 שנים למה? היא מתאימה בדיוק כל ההילולים והשבחים שלכם על AMD לא שווים כלום אתם סתם מורעלים !!! אז מה אם הם זולים יותר ? אז מה שכביכול הטכנולוגיה שלהם מוקדמת יותר.. ואז מה שהם קרים יותר? תחלאס ביצועים הם לא עולים על AMD ואני התווככתי לראות את זה לבד.. אז יאללה צאו מהבועה לי יש ATHLON XP - כן כן קראת נכון. לא ATHLON64 אלא ATHLON XP. המעבדים הישנים והזולים האלה שבזמנו עלו 500 ש"ח. על לוח NF7 שגם כן עולה גרושים....(היום כבר אפשר למצוא כאלה ב 100 שקל) וכמה אני מוציא בסופר פאי אתה שואל? 39 שניות!! כן, כן - 39 שניות! אם המערכת שלך כל כך גרועה אני מוכן להתחלף איתך :lol:
פורסם 2005 במאי 120 שנים למה? היא מתאימה בדיוק כל ההילולים והשבחים שלכם על AMD לא שווים כלום אתם סתם מורעלים !!! אז מה אם הם זולים יותר ? אז מה שכביכול הטכנולוגיה שלהם מוקדמת יותר.. ואז מה שהם קרים יותר? תחלאס ביצועים הם לא עולים על AMD ואני התווככתי לראות את זה לבד.. אז יאללה צאו מהבועה צודק!INTEL ROCKS!!!!
פורסם 2005 במאי 120 שנים מחבר אז אולי אתה עם אובר קלוק או לא יודע מה..אז איך זה שדווקא לי לא עובד טוב??בואו תגידו לי מה לכוון, מה להגדיר...מה יכולה להיות הבעיה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.