פורסם 2005 באפריל 3020 שנים זה מתבטא בביצועי זיכרון/בקר זיכרון נמוכים מאוד מה שמשפיע על מהירות המערכת כולהאין קאצ' וזה לא גורם להתחממות, זה מוגד ברוב הלוחות על 2T בDEFAULTפשוט לשנות את זה ל1Tעם T2 זה קפץ לי בסופר פאי ל39 שניות מ34.מה זה משפיע בידיוק???? זה יכול לגרום לבעיות?(שמנוטרל)
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים אם תרגיש חוסר יציבות תחזיר ל2Tאם לא תשאיר את זה על 1Tאני עדיין לא נתקלתי בזיכרון שלא עבד ב1Tזה לא גורם לבעיות
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים לא לא פשוט שהתקינו את המחשב וכשבא התכנאי עם המערכת הפעלה הוא העביר את זה לT1 ועכשיו שמעלים פה מעניין אותי מזה..
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים דיפרנציאל?לא משנה,זה מוגדר ככה כדי שכל זיכרון יעבוד במהירות המוגדרת שלו באופן יציבישנם זכרונות שלא יצליחו להסתדר עם זה ולכן זה על 2T בתור ברירת מחדל
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים תזמונים אף פעם לא יכולים להזיקמקסימום לגרום לכך שהמחשב לא יהיה יציב או לא יעלה בכללואז מקסימום מחזירים אותם להגדרות הקודמות
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים עם זה עבד עד עכשיו למה שלא ימשיך לעבוד....ובמיוחד אני חושב שהזיכרון שיש לי די יציב .
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים מחבר שיניתי את התזמון הזה לT1אין שינוי משמעותי...יש לי תוכנה כזאת שקיבלתי עם הלוח NTUNEשעושה טיונינג כזה לזכרון, למעבד, לרגיסטרי להכל...ובסוף מחליטה על הקונפיגורציה הכי טובהלנסות להריץ את זה??כי בינתיים אני לא רואה שהמעבדים האלה כאלה טובים כמו שדיברתם עליהם...אז איך אתם מסבירים את התוצאה העלובה?
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים שיניתי את התזמון הזה לT1אין שינוי משמעותי...תריץ עכשיו שוב SUPER PIאין מצב שלא יהיה שיפור משמעותיWTF?נראה לי שאין לי בכלל את האפשרות לשנות לT1..למה??איזה לוח יש לך?
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים עזבו אותכם מאמרים.. עזבו אותכם בדיקות באינטרנט אני ראיתי, וחוויתי על בשרי... ב3DMARK הוצאתי בסביבות ה800 נק' פחות עם הAMD בSUPER PI הוצאתי 47 שניות, הכי טוב שהצלחתי היה 45 ! המערכת הקודמת שהייתה לי היא אינטל LGA775 3200 זכרון 512 DDR2 ובSUPER PI הייתי מוציא 41 שניות ! בושה איך שאתם מדברים על AMD... אומנם זולה במקצת, 300 שקל לפה או לשם.. אבל.... קניה הבאה שלי בוודאות תהיה אינטל ! זה שאתה מטומטם זאת לא אשמתנו.... :s07:
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים זה שאתה מטומטם זאת לא אשמתנו.... :s07: LOL עריכה: ווווואיייייייייייייייייייייי עכשיו גם לתפוחים יש פאנבויס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.