פורסם 2005 במאי 220 שנים שאלה מענינת. אבל תיזהר, מאוד נעלבים פה כשרומזים שהפורום פחות מהכי טוב בעולם. בניגוד לאנשים שנעלבים כשאומרים שAMD פחות מהכי טוב בעולם :
פורסם 2005 במאי 220 שנים אני לא רציתי להעליב רק רציתי כבר לשלוח לו הודעה על התארד הזהשלחתי לאחראי של פורום אחר אך הכותרת עדיין לא תוקנה פותח התארד: מה הבעיה שלך לשנות את הכותרת מה? אתה חושב שככה ייכנסו יותר?
פורסם 2005 במאי 220 שנים אצלי זה הכי גרוע בפורום....טוב יש לי 66 עכשיו אני רוצה את עזרתכם למזעור הנזק בואו נראה כמה אפשר להוריד.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 במאי 220 שנים אני מניח שיש תוכנות שיוכלו לשפר ביצועים דרייברים ועוד ואני פשוט לא יודע מה בדיוק ובזה אני צריך את עזרתכם.
פורסם 2005 במאי 220 שנים אתה יכול לעבור על מדריכי טוויקינג למיניהם, אבל במקרה הטוב זה יוריד לך שנייה, אולי שתייםבלי אוברקלוק אתה ממש לא תגיע רחוק
פורסם 2005 במאי 220 שנים לפני שאתם ממשיכים - פותח הת'ראד - שנה בבקשה את הכותרת. זה מוריד את רמת הפורום ואת רמת הדיון
פורסם 2005 במאי 220 שנים טוב, די.למרות שאיכשהו כן הצלחתם לנהל פה דיון/ים ענייני/ים פחות או יותר (קשורים או לא קשורים), הספאם הצליח להשתחל, בעיקר בגלל הכותרת האינפנטילית.בקיצור, ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.