פורסם 2005 באפריל 3020 שנים אני? צמחוני? אני אוכל גם בשר וגם סלט, קוראים לזה לאכול נכון [בייחוד כשזה סלט בריא במקום מקדנולדס ]
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים יש אנטריקוט, הרבה יותר טעים. 8)\חשבתי שאתה יותר בקטע של זבל אמריקאי(מקדונלד)
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים אם כבר המבורגרים ,אני מזמין אותכם לבת-ים ,מקום שנקרא טל בורגר ,אחלה של דבר.אבל גם בורגר קינג טובים.מקדונלדס זה הכי זבל שיש.
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים מחבר \חשבתי שאתה יותר בקטע של זבל אמריקאי(מקדונלד)מילא זבל (מקדונלדס) אמריקאי, זה לא זבל זה בשר מעולה של בפלו.אבל זבל ישראלי זה כבר סתם זבל...ואם כבר המבורגרים אני מזמין אותכם להגדיר (או אגדיר, לא יודע) בנמל של ת"א, ההבמבורגר הכי טוב בארץ לדעתי.עזבו אותכם סטיקים, אין כמו שניצל תירס של טבעול!אם יש אני גומר חבילה כל שבוע. ;D
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים ביונרד! יא טחון! מה דיסקי! חחח , הייתי שם רק פעם 1 , וגם באותה הפעם אפילו לא נכנסתי בגלל התור שהיה שם! ודריה! שבוע הבא אני בא את מכינה לי המבורגר אם הרבה מאוד גבינה!!!! ושיהיה טוב ! אחרת לא בא יותר! ( סתם ) ------------------------------ תגובה לגבי מקדונלס, אני לא מבין איך אתם יכולים לשלם להם כסף ! הם מכינים לכם המבורגרים במיקרו!! ( אני יודע אני עבדתי שם ) וכל הירקות והרטבים שם שוכבים שנים והם שמים לכם את זה. הכי טוב ללכת לכל מיני דוכני המבוגרגים שגם מאוד מאוד זולים בדרך כלל וגם מאוד טעימים ( כמובן תלוי איזה , לפחות לנו בעיר יש אחד ממש ממש טוב ) וגם מכינים לכם את בורגר במקום בלי מיקרוגלים.
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים אני אישית לא נתקלתי באזור המרכז במסעדות בשר משובחות (וגם המשפחה שלי לא)אולי BLACKSTEER מי שמכיר, מסעדת סטייקים לא רעהוPAPAGIO או שאיך כותבים את זה...מסעדה דרום אמריקאית בת"אוחנדה'לה שזה בר-קפה בגבעת חן (מושב חקלאי ליד רעננה) שמגישים שם אנטריקוט לא רע בכלל ב65 שקל (כולל סלט חסה עשיר וטוגנים ורוטב נחמד)
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים מחבר אני אישית לא נתקלתי באזור המרכז במסעדות בשר משובחות (וגם המשפחה שלי לא)ראנץ האוס?
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים בכל מה שקשור לגאנק פוד בירושלים. אני חולהעל בורגרסבאר אחד הדברים הכי טובים שיש כמות של ציפס המבורגר ענק משהו משהו
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים יש איזו חנות המבורגרים קטלנית בגבעתיים ושמעתי על עוד כמה סניפים ברחבי הארץ, אם אינני טועה. ממש לא זכור לי השם.
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים טוב אני גם רוצה לשווק את המסבאה האהובה עלי: Hot Burger ראשל"צ - המבורגרים על האש (כולל צ'יפס וקולה) 16 ש"ח. בתיאבון
פורסם 2005 במאי 120 שנים בכל מה שקשור לגאנק פוד בירושלים. אני חולה על בורגרסבאר אחד הדברים הכי טובים שיש כמות של ציפס המבורגר ענק משהו משהו צודק הם הכי טעימים ! ויש את מיטבורגר שהם גם תותחים ! כשאני בבורגרס בר אני מזמין 300 גרם המבורגר ! פשוט תענוג !
פורסם 2005 במאי 120 שנים אגדיר אחד הטובים בהמבורגר-אבל יקר.פופא ביפו-20 שקל המבורגר קטלני,לא אגדיר אבל אין מזומן תם יודעים.הסטייק הכי טוב שטעמתי בחיים שלי,וטעמתי הרבה,היה ב:"דוריס קצבים"
פורסם 2005 במאי 120 שנים כשאני בבורגרס בר אני מזמין 300 גרם המבורגר ! פשוט תענוג ! ואללה אין על בורגרס בר....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.