עבור לתוכן

a510 שאוכלת סוללות לארוחת בוקר, האם זה טבעי ?

Featured Replies

פורסם

כמו שאמרתי בתראד קודם, קיבלתי את הדיגיטלית הראשונה שלי, a510, אני נורא מרוצה ממנה אבל היא אוכלת סוללות נורא נורא מהר...

אומנם מדובר בסוללות רגילות, משום שעדיין לא יצא לי לקנות מטען וסוללות נטענות, אבל עדיין נדמה לי שהיא גומרת את הסוללות נורא מהר...

האם זה אמור להיות כך ?

פורסם

מה זה מהר? אח תצפה שהסוללות יחזיקו לך אחרי איזה 100 פלאשים רצופים.

פורסם

סוללות רגילות (גם אלקאליין) היא בולסת. תקנה סוללות נטענות ותראה איך העולם ניהיה יפה יותר.

פורסם
  • מחבר

מהר זה משהו כמו 15-20 צילומים... ונדמה לי שאפילו פחות...

בקשר לסוללות נטענות ? איזה לקנות ? 2100 או 2300 ?

פורסם

רצוי 2500 וכמובן, מומלץ ללכת על G.P. 8)

פורסם

המלצה אישית- אל תלך אחרי מטענים מהירים שאמורים להטעין אחרי שעה שעתיים, הם הורסים את הסוללות אחרי מעט מחזורי טעינה.

עדיף לקנות את האיטיים שעובדים בשיטה שונה של טעינה ולהנות ממאות מחזורי טעינה.

פורסם

מצלמות דיגיטליות לא בנויות לבטריות קונבציונליות ... אתה חייב מטען+סוללות נטענות (כמה שיותר חזק יותר טוב) ואז זה כבר יהיה הרבה יותר טוב ולא יגמרו לך כל חצי שעה . ד"א בעת החיבור למחשב הבטריות נגמרות הכי מהר כך שתשדל להימנע מזה כשאתה זקוק לכוח של הסוללות

פורסם

בתגובות בzap גם ציינו שהיא אוכלת הרבה סוללות , אבל תתחשב בזה שהיא משתמשת רק ב2 סוללות כשרוב המצלמות הדיגטיליות משתמשות ב4, פשוט תקנה סוללות נטענות 2500 וזה אמור לפתור את הבעיה- תמיד ישארו לך עוד 2 סוללות למקרה שיגמרו לך, כי מוכרים אותם ברביעיות.

פורסם

גם אני קניתי לפני מספר ימים ספורים A510 עם סוללות ומטען "כוח טורבו" 2600 - ממליץ, אם יש לך כסף לך על GP.

פורסם

אגב, כל המטענים המהירים הם סתם זבל, הם פשוט מזרימים זרם גבוה יותר כדי לטעון מהר יותר.

מטענים של 8 שעות (המהירים הישנים...) הם עדיין בטווח הבסדר.

ולגבי הסוללות, GP ממולצים :)

פורסם

לא יודע ה- powerbank עלה לי 300 ש"ח עם סוללות והוא מטעין תוך חצי שעה.

יש לו מאורר קטן מאחורה שאמור לקרר את הסוללות אבל זה סתם דרעק :).

הטענתי את הסוללות כמה עשרות פעמים והן עדיין טובות מאוד, הזמן המתנה הזה יקר לי ודיי מעצבן לחכות 8 שעות להטענה.

אבל זה בהחלט עולם אחר, לך על 2300 או 2500

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים