פורסם 2005 באפריל 3020 שנים טוב תשמעו יש לי מערכת סטריאו של AIWA שקניתי בערך בכיתה ג' והיום אני ב י' היא דיי ישנה חיברתי את המערכת למחשב אבל הבעיה שאני לא שומע סטריאו רק מונו וזה ממש מעצבן אין שום אפקטים של סטריאו כל הזמן הרקמולים עובד אותו הדבררציתי לדעת אם יש דרך לחבר את זה ככה שיהיה לי סטריאו?
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים האם אתה יכול לשמוע בה בסטריאו בכלל(ברדיו למשל)? אם כן אז יכול להיות שיש לך שם לחצן מסטריאו למונו(אצלי זה ככה).תבדוק גם שכל החוטים מאחורה מחוברים טוב ושאין שום דבר הפוך בחיבורים של הרמקולים.
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים תבדוק גם שאין לך שם בכלל כבל מונו. תוכל לזהות אותו אם בחיבור למחשב יש רק פס אחד על הקצה המתכתי של הקונקטור ולא שניים כמו בסטריאו.
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים מחבר אני מחבר את זה עם קבל RCA ומהמחשב אני לוקח את היציאה של הרמקולים ומחבר עם מתאם כזה ומה שקורה זה שכאילו רק כבל אחד עובד רק במונו ובמערכת אין את הכתור של המונו\סטיראו הזה וכן בשירים רגילים מדיסקים שומעים במערכת בסטריאו
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים מחבר חיברתי את שניהם בכניסה של הוידיאו במערכת ובמחשב את שניהם עם מתאם כזה שמתחבר ליציאה של הרמקולים
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים מחבר טוב נירא לי סידרתי את זה למישהו יש קטע ממש חזק שאפשר להבדיל עם זה סטריאו או מונו?
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים כן במחשב ב MIXER של הכרטיס קול אתה יכול לשחק עם ה BALANCE לשמאל וימין ולראות..ולהבא תשתמש בכפתור העריכה במקום לעשות דאבל פוסט ולעבור על חוקי הפורום.
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים תשיג את Mamas and Papas - California Dreamingאו שירים ישנים של ביטלס וכו', שהיו מקליטים תופים בצד אחד ושירה בצד שני, דברים בסגנון הזה. הסטריאו כל כך מופרד שאתה בטוח תדע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.