עבור לתוכן

Duron 1800 - עזרה ! ! !

Featured Replies

פורסם

אז כנראה שנדפקתי...

HUH WELL...

עכשיו אני גם ככה עם אתלון 64 :smile1:

הדיורון אצל אחותי :smile1:

פורסם
  • מחבר

אז כנראה שנדפקתי...

HUH WELL...

עכשיו אני גם ככה עם אתלון 64 :smile1:

הדיורון אצל אחותי :smile1:

Duron - דורון ! לא דיורון אנגלית בסיסית.

הסתכלתי ב AMD מורגן הישנים עם הבאס של ה 200 מישהו יודע באיזה זכרונות המעבד הזה תומך ?

יש או היה פעם DDR 200 ? דרך אגב מ 133 MHZ זה ישר קופץ ל 266 ? .

בלוחות עם ה SOCKET A יש תמיכה ב 200/266/333/400 DDR (לפחות מה שאני ראיתי) מישהו נתקל פעם בזיכרון של 200 ?

אני שואל את זה כי עד היום היה לי פנטיום של אינטל ואני רוצה לגשש לעבר ה AMD למרות שאני בטוח שחוץ מהטכנולוגיה של 3DNOW

שתומכת במשחקים ותלת מימד אינטל חזקים ברוב התחומים ! .

***דרך אגב שאומרים שהמעבדים של אינטל טובים בעיבודים של עריכה ושל תוכנות כבדות (קידודים ) משחקים כבדים הם לא תוכנה ?

ומה זה לעזעזל קידודים ?

נכנסתי לאיזה אתר בחו"ל וראיתי את הטמפרטורות של הדורונים והייתי בשוק 90 מעלות ! וזה בוודאי שהמעבד בעבודה אחרי קירור

http://www.cpuscorecard.com/cpuprices/ad.htm

90 מעלות זה ממש טוסט ! ... לא פלא ששמעתי שהמעבדים של AMD טובים לשלוש שנים גג.

פורסם

הסתכלתי ב AMD  מורגן הישנים עם הבאס של ה 200 מישהו יודע באיזה זכרונות המעבד הזה תומך ?

בלוחות עם ה SOCKET A יש תמיכה ב 200/266/333/400 DDR (לפחות מה שאני ראיתי) מישהו נתקל פעם בזיכרון של 200 ?

אני שואל את זה כי עד היום היה לי פנטיום של אינטל ואני רוצה לגשש לעבר ה AMD למרות שאני בטוח שחוץ מהטכנולוגיה של 3DNOW

***דרך אגב שאומרים שהמעבדים של אינטל טובים בעיבודים של עריכה ושל תוכנות כבדות (קידודים ) משחקים כבדים הם לא תוכנה ?

ומה זה לעזעזל קידודים ?

נכנסתי לאיזה אתר בחו"ל וראיתי את הטמפרטורות של הדורונים והייתי בשוק 90 מעלות ! וזה בוודאי שהמעבד בעבודה אחרי קירור

תקשיב מר בחור...תסלח לי שאני מעיר אבל בתור אדם שלא מפגין יותר מיידע בסיסי אתה די ממהר לקטול... אגב, דיורון ולא דורון , אתה זה שטועה...והנה הסבר:

Duron is a variation of the Latin root "durare," which means "to last,"

According to AMD executives, the Duron moniker suggested a name that was "lasting, dependable, reliable, and stable,"

ובקיצור, DURABILITY ... ואת את זה אומרים -דיוראביליטי... תמשיך לבד.

בתור אדם שלא היה מודע למעבדי SLOT A , אין לו מושג על יכולות של מעבדים וכד' ולא מפגין ידע נרחב מדי בנושא לא הייתי ממהר לקטול כל מה שזז...אפשר להקשיב לפעמים, לא מזיק.

זיכרון DDR200 הוא PC1600, היה בהתחלה ונעלם די מהר.

וקידודים, לעזאזל (עברית ...) מתייחסים לדחיסת וידאו ואודיו. המעבדים של אינטל מפגינים עליונות בתחום זה מול מעבדים של AMD, וגם בנושא של מולטי טסקינג.

מעבדי הAMD מפגינים עליונות במשחקים ובעיבודים מתמטיים.

עוד שני דברים... הטמפרטורה שראית מתייחסת לטמפרטורת העבודה המקסימלית שהמעבד יכול לעבוד בה לפני שהוא מחזיר את נשמתו לבורא.

לגבי ה200MHZ FSB , מעבדי הK7 לדורותיהם (כולל הדיורון) משתמשים בבאס המבוסס על טכנולוגית EV6 של חברת DIGITAL והוא עובד בתדר 100MHZ DDR (יש העברת מידע בעליה ובירידה של פולס השעון).

פורסם

הסתכלתי ב AMD  מורגן הישנים עם הבאס של ה 200 מישהו יודע באיזה זכרונות המעבד הזה תומך ?

ומה זה לעזעזל קידודים ?

אני מציע לך לחזור לפורום כשתבין משהו מהחיים שלך.
פורסם
  • מחבר

"לא מבין במחשבים"

בינתיים מי שמתפנרס מהמקצוע הזה ( חמסה עלינו 5555 ) זה אני ולא אתם.

בתוך אחד שלא ממש מבין אני דיי מוכשר אם אני מרוויח מעל 10 אלף בחודש.

8)

פורסם

"לא מבין במחשבים"

8)

עצוב מאד שאתה עוד מתגאה בזה מעל דפי הפורום :screwy:

פורסם

"לא מבין במחשבים"

8)

קודם כל, אני גם מתפרנס מהמקצוע הזה (זה שאני פה זה לא אומר שאני ילד...אולי בנפשי אבל אני בן 28 ).

שנית, אם אתה מתפרנס מזה ומפגין כאלו רמות של ידע אז אולי אתה לא מתעסק בזה ישירות (תיקון וכד') אלא מכירות/יבוא וכד'. אם אתה כן מתעסק בזה ישירות אז אני לא הייתי מרים את האף כ"כ בגאוה.

זו דעתי ואני מצטער אם אני בוטה.

פורסם
  • מחבר

תיקנתי מאות אם לא אלפי מחשבים אך הניסיון שלי הוא בעיקר ב Intel

עוד לא יצא לי להרכיב או לתקן חומרתית מחשב Amd כי כל הקולגות שעבדתי איתם הזהירו אותי.

"תתרחק מזה כמו אש לא אמינים מעבד מתחמם בלה בלה"

תמיד יש מה ללמוד ! שאני הייתי בצבא לימדו אותנו רק להרכיב מחשב יותר מעשי מאשר עיוני.

לא ממש נכנסנו איתנו לכל פרט ופרט. (תהליכי ייצור , ליבה וכו' )

ובקשר "לבוטה" אתה בסדר גמור ואני לא מהר נפגע מאנשים אני יודע מה אני שווה ושוב תמיד יש מה ללמוד.

אם אתה באמת רוצה לבדוק מה אני שווה תביא לי מחשב מקולקל ותכין את הארנק ;)

בכל מקרה הכול מאהבה לא לקחת שום דבר אישית סה"כ פורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים