עבור לתוכן

Duron 1800 - עזרה ! ! !

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות מעבד לעבודה במשרד וגם קצת משחקים (ושלא יהיה עגלה)

הסתכלתי באתר של GYRO וראיתי שם מעבד דורון 1800 - 45 $ דולר.

ב GYRO אמרו לי שמהירות השעון שלו זה 1.8 הבאס 266 והזכרון מטמון 256KB

אבל באתר פה ( HWZONE ) רשום שה L2 של הדורון זה 64KB !!!! יכול להיות שזה נמוך יותר מסלרון ?

והשאלה הכי חשובה 45$ לדורון ב SOCKET A זה לא גניבה לאור היום ?

במיוחד שבקרוב המעבדים בעלי התושבת הנ"ל יעלמו מן העולם.

ושוב יכול להיות שיש טעות פה באתר ? כי רשום שה L2 של הדורון היא 64KB !!!!

מה לפנטיום 3 שלי יש 256 ולסלרון הכי מסריח יש 128KB !!!!

HELP SOS

פורסם

אין מצב שלדורון יש 256K מטמון, בזמנו הוא התחרה עם הסלרון הישן שהיה לו 128K מטמון ולפני אם אני לא טועה 64K. רק לסמפרונים והסלרון D שהם חדישים יש 256K.

פה

http://www.emaxasp.com/leescomputer/details.asp?item=AM36D1800

כתוב שיש לו 64KB

לדעתי לך על סמפרון המעבד הזה ממש חלש

פורסם

מה שיכול לבלבל קצת עם הקאש זה שלדורון יש 64 קיי L2 ו128 קיי L1 (אקסקלוסיבי, כמובן. אינקלוסיבי יהיה קצת בעייתי...). המעבד הזה ניצח בזמנו כל סלרון Northwood, גם כאלה שעלו פי כמה ממנו. סלרון D הכי זול עדיין הרבה הרבה יותר יקר מ$45 ואפילו הסלרון הרגיל עולה הרבה יותר, אז אי אפשר להגיד שהוא כזה מעבד חלש - איזה מעבד עולה $45?

פורסם

המעבדים של דיורון לא רעים בכלל יחסית לנתונים שלהם-הי לי דיורון 2000{1.3 גיה הרץ}עבד לא רע בכלל.

פורסם

למעבדים האלו לא הייתה בעיית חום (ומכאן המוניטין של AMD על מעבדים שמתחממים)?

פורסם

למעבדים האלו לא הייתה בעיית חום (ומכאן המוניטין של AMD על מעבדים שמתחממים)?

כן הם מאוד חמים.שלי עומד במנוחה על 68 מעלות!לפי הביוס.....אלוהים יודע כמה במאמץ....
פורסם

זו לא הייתה בעיה שקשורה ספציפית לדורונים

זה היה בעיה של כל הK7 הראשונים, כבר מסלוט A, הם ירשו אותה מהK6

פורסם
  • מחבר

המעבדים של דיורון לא רעים בכלל יחסית לנתונים שלהם-הי לי דיורון 2000{1.3 גיה הרץ}עבד לא רע בכלל.

דורונים הם לא כמו האתלונים שרשום 1500 ופועל זה 1000 ! גי'גה.

בדורון מה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל 1800 זה 1.8 !

אז איך בדיוק היה לך 2000 ובפועל זה עבד על 1.3 ?

ולשאלה שלי שאף אחד לא ענה לי עליה ! יכול להיות ש GYRO שיקרו אותי והזיכרון המטמון של הדורון זה 64 KB ? ולא 256 ?

או שבאתר הזה הטעות ומי שחיבר או העתיק את האתר של TOMS טעה ?

*עוד משהו תמיד אומרים פה שמעבד AMD זה יותר למשחקים ואינטל זה לעיבודים נטו ! אז חקרתי טיפה

וראו מה גיליתי ? ש AMD תומכים ב 3D NOW ואינטל יותר ב SSE1-2-3 ה 64 הכי מתקדם של AMD תומך ב SSE2

אולי זאת הסיבה ש AMD בנויה למשחקים יותר ? בגלל הטכנולוגיה של התלת מימד שהיא תומכת ?

יותר בעיבודים גרפים ? מאשר INTEL שתומך בטכנולוגיות של עריכה וקידודים. SSE

פורסם

דורונים הם לא כמו האתלונים שרשום 1500 ופועל זה 1000 ! גי'גה.

בדורון מה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל 1800 זה 1.8 !

אז איך בדיוק היה לך 2000 ובפועל זה עבד על 1.3 ?

ולשאלה שלי שאף אחד לא ענה לי עליה ! יכול להיות ש GYRO שיקרו אותי והזיכרון המטמון של הדורון זה 64 KB ? ולא 256 ?

או שבאתר הזה הטעות ומי שחיבר או העתיק את האתר של TOMS טעה ?

*עוד משהו תמיד אומרים פה שמעבד AMD זה יותר למשחקים ואינטל זה לעיבודים נטו ! אז חקרתי טיפה

וראו מה גיליתי ? ש AMD תומכים ב 3D NOW ואינטל יותר ב SSE1-2-3 ה 64 הכי מתקדם של AMD תומך ב SSE2

אולי זאת הסיבה ש AMD בנויה למשחקים יותר ? בגלל הטכנולוגיה של התלת מימד שהיא תומכת ?

יותר בעיבודים גרפים ? מאשר INTEL שתומך בטכנולוגיות של עריכה וקידודים. SSE

אתה טועה ובגדול.הדירוג מקביל לסלרון ,כמו שאתלון דורג מול הפנטיום.וכן יש לי דיורון 2000 ליבת מורגן שרץ במהירות 1.3 גיגה הרץ!
פורסם
  • מחבר

אתה טועה ובגדול.הדירוג מקביל לסלרון ,כמו שאתלון דורג מול הפנטיום.וכן יש לי דיורון 2000 ליבת מורגן שרץ במהירות 1.3 גיגה הרץ!

AMD DURON 1800 זה 1.8 ולראיה =====> http://www.emaxasp.com/leescomputer/details.asp?item=AM36D1800

אז DURON 2000 זה 1.3 ?

חחחח

טוב נו.. :smile1:

2.0.18 דורון (Morgan)

מוכר כ: דורון, דורון Morgan

מהירויות שעון: 1.0, 1.1, 1.2, 1.3

פלטפורמה: Socket 462

תהליך ייצור: 0.18µ

מהירות אפיק: 200 מגה-הרץ אפקטיבי, 100 DDR

זיכרון מטמון: 64k L1 instruction cache, 64k L1 data cache, 64k L2 cache

Extensions: Extensions: MMX, 3D Now!, 3D Now! Extension, SSE

א.מ.ד דורון עם ליבת המורגן זה במהירויות שעון של 1 עד 1.3 פחות זה תושבת K6 ! הישנה .

כנראה שיש לך 1.3 ואתה חושב שזה 2000 ? מותר לטעות

פורסם

טוב אתה צודק ,אתה יודע מה יש לי בבית :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

טוב אתה צודק ,אתה יודע מה יש לי בבית :kopfpatsch:

AMD יצרה במיוחד בשבילך מעבד דורון 2000 עם ליבת מורגן שעובד במהירות שעון של 1.3 ?

שוב אולי יש לך דורון 1300 ! .

אם יש לך מעבד כזה תן לי הוכחה שיש מעבד של דורון 2000 במהירות 1.3 GHZ והויכוח המיותר יפסק.

כנס ל GOOGLE :lol:

פורסם

תרגעו מסטולים :cool2:

יש לוחות משולבים עם מעבד מוטמע בלוח האם (מולחם, ללא אפשרות שליפה) וכתוב בהם בביוס AMD 2000+ וגם על המאוורר רשום 2000+ ... לדעתי זו הטעיה מטופשת של החברה אבל למה מצפים ממשהו במחיר הזה. הם השתמשו בPR של AMD על מעבדים שנוצרו לפני המעבר של AMD לשיטה זו.

בגלל זה אתה ראית 2000+ במחשב שלך.

כבר פירקתי שניים כאלו וזהו אכן DURON 1.3GHZ .

פורסם
  • מחבר

דרך אגב הלוחות של אינטל של SOCKET 7 מתאימים גם למעבדים הישנים של ה K6 ?

ופעם ראשונה שראיתי מעבד של AMD שהוא SLOT A ! חשבתי שרק לאינטל יש מעבדים כאלה SLOT 1

חחחח יפה.

:xyxthumbs:

ובקשר לליצן עם ה...."דורון 2000" אמרתי לך שטעית ?

לא בושה להודות בטעות ולבחור הקודם ! שרשם מעבד "2000" מולחם זה לא הדגם של המעבד זאת הטעיה של אנשי מכירות

וזה הדגם שהם נתנו ללוח האם ! ויש כאלה שאומרים דגם לחבילה כולה יש פה הטעיה רצינית !

באותיות הקטנות רשום 1.6 :) .

נ.ב.

רציתי לקנות ולמכור מחשבים יחסית בזול וחבר שלי המליץ לי על AMD עם מעבדים מולחמים אז נכנסתי לאתר של www.officenet.co.il

והיה שם מכירה של מחשב AMD וככה היה רשום ! הטעיה גסה !!!! רמאות לשמה !!!! AMD 3200+ עם לוח של ELITE

מה שמוזר היה לי בהתחלה שהלוח עובד בבאס של 200/266 מה שהדליק אצלי נורה אדומה ! ו 3200 XP ?

והכי מכעיס אותי שהם רשמו "מעבד חזק XP3200 "

כמעט קניתי והטעתי לקוחות במקרה נכנסתי לאתר אחר וראיתי את אותו מעבד "XP 3200 PLUS " ומה מסתבר ?

שבאותיות קטנות היה רשום למטה AMD ATHLON 1.6 !!!! בושה וחרפה !!! וה 3200 זה הדגם שנתנו ללוח ! ! !

משחק של מילים !!!! תארו לכם מחשב עם לוח ומעבד כזה ? <פנטיום 3 משופר>.

* ומה הקשר לביוס ? "3200 " זה הדגם שהמוכרן נותן לדגם של המחשב או ללוח כדי לבלבל את הקונה.

פורסם

קרא לי ליצן עוד פעם אחת ולא תראה יותר את הפורום הזה.אז תרגיע ,כי זה מה שרשום בביוס ובווינדווס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים