עבור לתוכן

התחלף לי ה maximize ו ה restore down !!

Featured Replies

פורסם

לא יודע מתי או למה זה קרה אבל זה ממש מעצבן

מה לעשות?

יש לי WIN XP PRO

פורסם

מה זאת אומר התחלף?...

תסביר את עצמך יותר טוב , כי אני אישית לא הבנתי בכלל מה הבעיה ::)

פורסם
  • מחבר

יענו כשאני לוחץ maximize החלון נעשה קטן וכשאני לוחץ restore down זה גדל

פורסם

אתה השתמשת או עדיין משתמש בתוכנה כמו Style XP וכד?

פורסם
  • מחבר

כן כן כן

התקנתי אותה לפני כשבוע והסרתי אותה באותו יום!

פורסם

היה די צפוי ::)

תשחזר את המערכת שלך לנקודת שחזור שלפני התקנת ה-Style XP.

או שתנסה פיתרון שיכול להיות שיעזור:

תיכנס למאפיינים , מראה , תשנה את הערכת נושא לווינדוס 98 למשל(Classic) ואז תחזיר לאקס-פי הרגיל.

ובהזדמנות זו אני רוצה לתת טיפ לאלו שמתכוונים להשתמש , או משתמשים בסטייל אקס-פי: אל תשתמשו בתוכנה הזאת. נקודה.

פורסם

סחתיין על הזיהוי, אבל אני השתמשתי ב-Style XP מגרסה 1 שלה, ותמיד הייתי מרוצה..

מה שכן, את 3 עוד לא ניסיתי.

פורסם

תראה , אני נתתי כ"כ הרבה פעמים צ'אנס ל-Style XP וכל פעם התאכזבתי מחדש , אני לא זוכר אם השתמשתי אי פעם בגרסא 1 , אבל אני כן זוכר שהשתמשתי בגרסה האחרונה מאתר הבית שלהם והיו בה המון ספייוורים(שרק HJT יכלה לתקן).

שלא נדבר על זה שנגרמו לי המון בעיות בממשק הויזואלי של הווינדוס(כמו הבעיה הנ"ל) ועוד כל מני דברים מעצבנים.

אבל - אני לא בטוח אם השתמשתי בגירסא 1 של התוכנה , כך שאני לא יכול לקבוע אם גם היא תגרום לבעיות או לא.

פורסם

אתה מדבר על Style XP של TGTsoft או של חברה אחרת? יש שתי תוכנות בשם Style XP, אחת מהן של TGTsoft (שכרגע עומדת על גרסה 3.04 או משהו כזה) ואחת של חברה אחרת, לא ברור איזה, שעומדת על גרסה 8 בערך...

TGTsoft חברה ותיקה וטובה ואני לא מאמין שהם יכללו ספייוורים בתוכנה שלהם... מה שכן, אל תוריד Themes מאתרים מפוקפקים (כמו ThemeXP), הם מוסיפים ספייוורים ל-Themes שלהם.

פורסם

לא ידעתי שיש חברות אחרות חוץ מ-TGTsoft שנקראות Style XP...

בכל אופן , היה לי ספייוורס איתה והיה יחסית קשה להיפטר מהם.

בקשר לערכות נושא מהאתר ThemeXP - אני בכלל לא מתקרב לשם , פעם עוד הייתי מוריד משם ערכות נושא כשהן היו מכווצות כ-RAR/ZIP , אבל עכשיו רוב הערכות שם יורדות כ-EXE(מה שאומר שספייוור יותקן לך בדרך)

פורסם
  • מחבר

עדיין יש לי את אותה בעיה

וזה מעצבן לאלה!!

האם יש פתרונות אחרים?

פורסם

שיחזור המערכת לא הצליח?

פורסם
  • מחבר

זה קרה לפני זמן רב והרב דברים נוספו מאז כך שאני לא מעדיף לשחזר את הוינדוס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים