עבור לתוכן

מישהו פה התנסה אי-פעם עם מסטופ? (שוקל לקנות אוזניות)

Featured Replies

פורסם

היי, אני שוקל להזמין את ה-PortaPro (או PX-100, עוד לא נסגרתי ב-100% לגבי זה) מאמזון דרך מסטופ.

לפי המחשבון שלהם זה אמור לעלות לי $57 כולל משלוח מע"מ והכל (כלומר קצת פחות מ-260 ש"ח).

השאלה שלי היא, מישהו פה חווה איזה שהן חוויות עם מסטופ ששווה לי לדעת עליהן ? בעיות כלשהן ?

אגב, אם מישהו יודע על מקום בארץ שמוכר את ה-PortaPro או ה-PX100 במחיר "יחסית" שפוי (נגיד עד 280 ש"ח?), אני אשמח לשמוע על זה.

(ושאדר סוכניות ירקבו!)

פורסם

ולעשות חיפוש ניסית ? בכל מקרה, אני וגם חברים השתמשו ב MUSTOP כמה פעמים בלי בעיה...

היתה כתבה ב YNET לגבי MUSTOP ועוד 2 חברות בתחום עם השוואת מחירים, תנסה לחפש אותה..

פורסם

הם לא חברת משלוחים יקרה מדי ?

כל גרם עולה טונות לפעמים (תלוי בהזמנה)

פורסם

זה שיש חוקי מכס לגבי דברים, זה לא בעיה שלהם... הם לא עוברים על החוק.

פורסם

זה שיש חוקי מכס לגבי דברים, זה לא בעיה שלהם... הם לא עוברים על החוק.

לא מדובר פה על עבירה על חוק, אלא על גביה מוגזמת, לא מספיק שזה יוצא יקר אחרי מכס, צריך להוסיף 5$ על כל 100 גרם, + ה-12$ של השירות.

פורסם

בקיצור פול כסף, ולפעמים לא משתלם לקנות מחו"ל עח המחיר משתווה לארץ !

פורסם

המכס זה לא כסף שהולך עליהם

כמה אתה רוצה שהם יקחו? 2 דולר?

אתה יודע כמה עולה משלוח בינלאומי?

אתה לא חושב שהם גם צריכים להתפרנס?

פורסם

המלצה שלי תקנה אם עוד 2 חברים ותתחלקו במשלוח

ככה אני קניתי את האוזניות שלי , גם זמנו דרך מסטופ .

יצא כל אחד 170 שקל.

פורסם

צודק, עכשיו הסתכלי שוב באתר שלהם, נראה קצת יותר הגיוני :xyxthumbs:

ואם אנחנו כבר בנושא..

» מחיר השרות הוא 7.77$ לכל 450 גר' (פאונד אחד) בלבד - מינימום שלושה פאונד, והוא כולל את העברת הזמנתך לכתובת המבוקשת בארץ. איננו גובים כל תוספת מחיר עבור דמי המנוי או על עצם הקצאת הכתובת שלך בארה"ב. המחיר כולל דמי הובלה, שחרור ממכס ואת ההובלה עד לכתובת שנמסרה. המחיר אינו כולל מיסים.

מה הכוונה פה שחרור ממכס?

פורסם

הכוונה שצריך לשלם מיסים למכס, ולקחת את זה לאחר האישור משם עד לבית שלך...

הכוונה למיסים הם מיסי קניה/משלוח בתוך ארה"ב (2% או משהו כזה?)

לגבי התשובה החכמה של ECLIPSE, ברור שאם המחיר בסוף יוצא כמו בארץ זה לא כדאי.. בגלל זה קונים דברים שבהם המחיר לא יוצא אותו דבר משם...

פורסם

אז זה יוצא יותר זול לא? כאילו אתה משלם מכס בארה"ב ולא בארץ? שזה יוצא 2% במקום ..... ?

פורסם

תחשב, תבדוק, תקנה ! ;)

פורסם

בדקתי את המחשבון שלהם עכשיו.. כשקניתי את ה RIO CARBON שלי מ AMAZON הוא עלה 250$, בסוף הכל כולל הכל יצא 320$, המחשבון שלהם אומר 313$ ככה שהוא יחסית די מדויק...

פורסם
  • מחבר

בדקתי את המחשבון שלהם עכשיו.. כשקניתי את ה RIO CARBON שלי מ AMAZON הוא עלה 250$, בסוף הכל כולל הכל יצא 320$, המחשבון שלהם אומר 313$ ככה שהוא יחסית די מדויק...

"דיי מדויק" ? למה "דיי" ? זה לא אמור להיות מאוד מדויק כשבאמזון כתוב את המשקל המדויק של האריזה למשלוח ? (אני מתכוון, על מה נוספו עוד 7 דולר?)

פורסם

לא, ממש לא, כי אמרתי, יש מסי קניה בארה"ב שהוא לא יכול לדעת מראש, וגם לגבי המכשיר הספציפי הוא נותן אומדן לכמה מכס יש עליו, בפועל כמובן יכול להיות שינוי של כמה אחוזים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים