עבור לתוכן

סוגיית הכרטיסים חדשים - ישנים...

Featured Replies

פורסם

חשבתי לעצמי משהו רציני...

לפי מה שאני שומע מפה הרבה אנשים שאומרים בעצם שאם יש לך כרטיס של דור ה-GEFORCE 4 לא תוכל להנות ממנוע דום3 בצורה טובה+.

עכשיו אם למישהו יש היום GEFORCE 3 אין משחק אחד שהוא לא יכול להריץ בנתונים הכי טובים.

זאת אומרת שכרטיסי ה-GEFORCE 4 הם לא קנייה חכמה למה? בגלל שאין משחק היום שכרטיס GEFORCE4 יכול להריץ יותר טוב מ-GEFORCE 3 והמשחקים של הדור הבא ירוצו בהגדרות בינוניות וברזולוציה לא גבוהה עם ה-GEFORCE 4

מסקנה:

אין מנוע כיום שמנצל את יכולות GEFORCE 4 ומשחקים עם מנוע הדור הבא ירוצו לא הכי טוב עם GEFORCE4.

כלומר ה-GEFORCE4 הוא קנייה גרועה מאוד.

כל זה, זה מה שעולה מהפורום ואני הסקתי את המסקנות לבד...

תגובות יתקבלו בשמחה...

פורסם

דום 3 לא ירוץ בצורה טובה ב GEFORCE 4 MX

הוא ירוץ חלק לגמרי ב GEFORCE 4 TI4xxx

פורסם
  • מחבר

כל ה-GEFORCE 4 שדיברתי עליהם הם TI לא MX

פורסם

דום3 כן ירוץ חלק על GF4, רק לא בהגדרות הכי חזקות. נניח הוא יעבוד בזה ב Medium', ב GF3 הוא יוכל רק נ LOW.

בכל מקרה, אין כבר GF3 היום, GF4 הוא כרטיס יותר חזק גם בשביל המשחקים של היום אתה יכול לשחק ברזולוציה יותר גבוהה ועם יותר FPS.

GF4 TI4200... עד הדור הבא.

פורסם

מספיק עם ההשערות האלו. אף אחד עדיין לא יודע איך DOOM3 ירוץ. אף אחד לא יודע את דרישות המערכת. וכל מה שיש לבינתיים זה ספקולציות ורמזים.

בנוגע לסוגיית ה GF4, אין שום סיבה כיום לקנות כרטיס כזה, במיוחד מכיוון שבתקופה הקרובה יוצאים כרטיסי הNV30 וה R300.

וכמו כן , אם אתם קונים כרטיס גרפי חדש בשבילל לשחק ב DOOM , אז כדאי שתחכו, כי עד שהוא יצא הכרטיסים הגרפיים יעברו עוד כמה מהפכות

פורסם

תמיד יש למה לחכות, ונכון שמומלץ עכשיו לחכות לדור הבא אבל יש אנשים שלא מעוניים לחכות לפחות חודש חודשיים (אתם לא תראו את הכרטסיים בחנויות בארץ ביום ההכרזה) ולכן ההמלצה להיום היא GF4 TI4200.

ובקשר לדום3, אתה צודק, הכל השערות. חלקן מבוססות יותר וחלקן פחות. הייתי ממליץ לכולם לקרוא את האשכול שמתייחס לדום3 כאן באתר.

פורסם

יש אנשים שלא יכולים לחכות שלושה חודשים, וגם עוד אחרי זה עוד 3 חודשים עד שיירד לNV30 המחיר...

אני אומר שה-4200 זה קניה מעולה עכשיו לכל מי שיש GF2.

פורסם

תלוי באר המחשב שלו, אם אני אקנה GF4 זה יהיה כמו להוריד את הכסף בשירותים :|.

פורסם

כמובן... מעבד 1000Mhz ומעלה..

פורסם

נראה לי שגם מעבד 700-800 יכול לנצל GF4TI..

פורסם

700 בטוח לא תיקרא כל מאמר שעושה בקורת על הGF4 TI הMX בטוח יעבדו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים