פורסם 2005 באפריל 2920 שנים אני לא חושב שיש פורום מתאים לזה אז זה ילך לפה, מקסימום יעבירו...יש לי תרגיל שבו אני צריך לפשט ביטוי בוליאני ואני פשוט לא מצליחאני צריך להגיע מזה :___ _____A+B * C(B+A)לזה___A+Bויש פה עוד מישהו שיש לו מתכונת ביום שני ?
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים ___ _ ___A+B * (C + A+B)___ _ ___ ___A+B*C + A+B*A+B___ _ ___A+B*C + A+B___ _A+B * (C + 1)___A+B * 1___A+Bאה, כן, ועשיתי את המתכונת/בגרות לפני שנתיים. 8)
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים זה כמו אלגברה בוליאנית?+ = או* = וגם1 = TRUE0 = FALSE?אם כן, אז מה זה C(B+A)?חסר שם *?
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים נו, זה בדיוק אלגברה בוליאנית...אף פעם לא שמעת על "כתיב חסר" בדיוק כמו באלגברה הסטנדרטית?
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים אם אלגברה בוליאנית בעייתי, מה תעשה עם מפענחים ומרבבים?ואני אפילו לא מדבר על מונים ודלגלגים...
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים מצחיק העברית ;Dמפענח = Decoderמרבב = Multiplexer\MUXמונה = Counterאבל מה זה לעזאזל דלגלג? FlipFlop?
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים מחבר דבר ראשון תודה על התגובה המהירה.דווקא כל השאר דיי קל לי דלגלגים(כל הסוגים) וגיאגרמות וכל זה פשוט השנה דפקו לנו ביטויים בוליניים פעם ראשונה...ואם נמספר את השלבים ככה:___ _ ___A+B * (C + A+B) 1___ _ ___ ___A+B*C + A+B*A+B 2___ _ ___A+B*C + A+B 3___ _A+B * (C + 1) 4___A+B * 1 5___A+B 6לא כל כך הבנתי איך הגעת מביטוי הראשוני לשלב 1,משלב 1 לשלב 2ומשלב 3 לשלב 4שוב תודה.
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים איך לעזאזל אתה עושה את כל השאר בלי לדעת את הבסיס?אתה עושה קרנו בלי לדעת אלגברה בוליאנית?אתה בונה מערכות סיכנרוניות/אסיכרוניות בלי לדעת מה אתה עושה?
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים מחבר תשמע אני יודע אלגברה פשוט יש תרגילים שאני מתחיל להסתבך איתםולמה דלגלגים תלויים באלגברה בוליאנית ?המורה שלנו פשוט נותן לנו דיאגרמת זמנים שנתונה לדלגלג מסוג כלשהו והוא פשוט מבקש את המוצא ולצייר לזה מפות קרנו וממפת קרנו אני ישר יוצא לביטוי הקטן ביותר....ד"א אם מדברים כבר על דיאגרמת זמניםיש לי למשל בדיאגרמה מסויימת מצבים של כמה משתנים (לא נתון המצב של כולם)אז המצב של אילו שלא רשום הוא פשוט לא ידוע או שהוא dont care ?
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים אתה מצחיק אותי עם הדלדלגים שלך לFF יש משוואות כניסה (למשל לJK יש משוואות עירור ולפעמים צריך לחשב ביטווים) בכלל, לא ידעתי שיש בגרות בזה...
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים לא כל כך הבנתי איך הגעת מביטוי הראשוני לשלב 1,ע"פ הכלל ש:___ _ _X*Y = X + Yבמקרה שלנו, X זה C, ו-Y זה (A+B) עם גג עליהם (אין לי כוח עוד פעם לעשות גג עם עיצוב).משלב 1 לשלב 2פשוט פתחתי סוגריים. כפל האיבר (A+B) עם גג עליהם, עם הסוגריים שמורכבים מדו-איבר.ומשלב 3 לשלב 4הוצאתי (A+B) עם גג עליהם כגורם משותף מחוץ לסוגריים. באיבר הראשון נשאר בפנים C-גג, ובאיבר השני נשאר 1.
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים רק למה לא לקרוא לילד בשמו?השלב הI זה דה-מורגן.אח"כ פילוג (דיסטריביוטיביות)
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים חופשי, בקטנה רוב האנשים אחרי שנתיים שלא משתמשים בזה לא יזכרו איך לפתור, ואתה דווקא זכרת טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.