עבור לתוכן

שאלה דחופה מאוד בקשר לזיכרון

Featured Replies

פורסם

יש לי נסיון עם זיכרונות, למקרה חרום באמת כדאי שתקנה מחנות שנותנת לך יותר אפשרויות תאמת גם אני קניתי מ-KSP ואין לי בעיות, פעם שמתי סטיק של GEIL וסטיק של טוינמוס לא בדואל בתדרים שונים וזה פעל טוב תסיקו מסקות..

• תגובות 31
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

יש לי לוח אם גיגה בייט GA8-ST800

נו אני יכול להוסיף לזה ADATA?

כרגע יש לי רק את הסטיק הזה

פורסם

אני חושב שכן אבל אני לא רוצה להטעות אז אני מציע קנה כך שתוכל להחליף או להחזיר

פורסם
  • מחבר

אבל ב KSP לא נותנים להחזיר להזמין מקום אחר יוצאה מחיר כפול

פורסם

נסה לקחת ממישהו זיכרון זמנית ובדוק אם זה עובד

פורסם
  • מחבר

גם על זה חשבתי אני ינסה את זה באמת

יש פה הרבה אנשים שיש להם זיכרון מחברות שונות?

אני לא מפעיל את זה בדואל אני יכול חברות שונות?

פורסם

א. אין שום סיבה בעולם שלא יעבוד בדואל

כשמחברים שני זכרונות לא משנה החברה, הם יעבדו על התדר הנמוך מבין שניהם ועל התזמונים הגבוהים מבין שניהם

ההמלצה לקחת מאותה חברה זה כדי לקבל עם אותם תיזמונים וככה לא יהיה איזשהי "ירידת ביצועים", אבל הדואל מוסיף יותר מאשר התזמונים הטיפה יותר גבוהים

ב. אתה יכול מקסימום להתנות את הקניה שלך בזה שהזכרונות יעבדו ושהם יבדקו במקום

פורסם

אין לו דואל... דובר על מקרה אחר בכל זאת זה רעיון טוב לבדוק במקום

פורסם
  • מחבר

מה זה אומר יבדקו במקום?

פורסם

מה זה אומר יבדקו במקום?

תיקח את המחשב שלך לשם.

אני רואה שיש לך בחתימה ADATA.קנה פשוט עוד סטיק 512 של ADATA וסיימנו.

פורסם
  • מחבר

היה לי ADATA מכרתי לחבר ב 350 את אה 512 והוא עוד הביא לי 256 שהיה לו עכשיו אני רוצה להוסיף ל 256 הזה 512 של ADATA יש מצתב שזה יעבוד?

פורסם

כח את המחשב לKSP ותגיד להם שאתה רוצה לקנות זכרונות ואתה לא יודע אם הם יעבדו מקסימום הם יבדקו לך אותם אבל על זה יקחו לך עוד 100 שקל..

זאת אומרת שאם כבר אתה עושה את זה אז עדיף לקנות מKSP כי זה יוצא יותר זול מחניות אחרות בסופו של דבר.

אבל כמו שליאור אמר אין שום סיבה שהם לא יפעלו ביחד..אז אולי כח מחבר זכרון ותראה אם עובד לך אם לא תקנה אותה חברה כמו שיש לך עכשיו אם עובד אז אין שום סיבה שהם לא יפעלו לך תקנה A-DATA

פורסם

היה לי ADATA מכרתי לחבר ב 350 את אה 512 והוא עוד הביא לי 256 שהיה לו עכשיו אני רוצה להוסיף ל 256 הזה 512 של ADATA יש מצתב שזה יעבוד?

לא שווה לקנות היום 256 מכל הבחינות.קנה סטיק של 512 וזהו.
פורסם
  • מחבר

טוב ככה החלטה שלי אני מביא אותה בסיכון ומביא 512 של ADATA מ KSP יעבוד יופי לא יעבוד מוכרים למישו

פורסם

לא יעבוד אני יקנה.... ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים