עבור לתוכן

שאלה דחופה מאוד בקשר לזיכרון

Featured Replies

פורסם

שלום העם שתי חברות שונות של זיכרון נגיד SAMSUNG ו ADATA יכולות לעבוד ביחד באותו הזמן?

איפה אפשר ליראות איזו חברה הזכרון שלי במחשב עם איזו תוכנה

תודה מראש סרגיי

• תגובות 31
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

השם של החברה רשום בדרך כלל על סטייק זיכרון

פורסם
  • מחבר

אז מה עכשיו צריך לפתוח תמארז אין איזו תוכנה או משו שתי חברות שונות יכולות לעבוד יחד?

פורסם

אתה יכול לבדוק עם CPU-z או עם Everest או SiSoftware Sandra

רוב הסיכויים שאחת מהתוכנות הנ"ל יזהו את החברה של הזכרונות שלך

וכן שתי חברות יכולות לעבוד ביחד

פורסם
  • מחבר

cpuz לא מראה תשם SANDRA גם לא מראה AIDA גם לא יש סיכוי שאין לדבר הזה חברה או משו כזה?

פורסם

התוכנות האלו קוראות מידע שיצרן הזיכרון עצמו כתב - הן קוראות את המידע מה SPD של הזיכרון, ואם לא רשום שם שם היצרן ונתונים אחרים, לא תוכל בשום תוכנה לזהות את הזיכרון. הברירה שלך - להסתכל פיזית על הזיכרון ולקרוא מה שכתוב על כל המדבקות/שבבים. לפי המידע הזה תוכל לדעת כל מה שתרצה לגבי הזיכרון.

פורסם

כל עוד זה פועל וכל עוד כתוב לך על הסטיקים, מה זה מדאיג אותך?

פורסם
  • מחבר

מדאיג אותי שהמוכר ב KSP אמר שאני חייב להוסיף זיכרון רק מאותו חברה שיש לי העם הוא דיבר שטויות או שהוא צודק?

פורסם
  • מחבר

מדאיג אותי שהמוכר ב KSP אמר שאני חייב להוסיף זיכרון רק מאותו חברה שיש לי העם הוא דיבר שטויות או שהוא צודק?

פורסם

שטויות.. לי יש 2 Twinmos ו-2 A-data והכל טוב ויפה

פורסם

וואלה?באיזה סניף היית ומי אמר לך את זה? כי שאני רציתי לקנות הם אמרו אותו דבר.. אני חושב שהבנתי משו אבל אני לא יודע אם זה נכון..

אם הזכרונות פועלים בדואל אז צריך שהזכרונות יהיו מאותם חברה ואותם תזמונים

אבל אם לא זה לא משנה איזה חברה תשים רק שיעבדו באותם תזמונים.. זה נכון?

פורסם

שטויות.. לי יש 2 Twinmos ו-2 A-data והכל טוב ויפה

אחי יש לך טוינמוס...שפועל בדואל...

וA-DATA שפועל בדואל....לא עירבבת את אותם..(כלומר סטיק אחד של A-DATA וסטיק אחד של טוינמוס..)...

קיצור...אין סיבה שיהיו בעיות...

רק שהוא יפעל על התיזמונים הגבוהים מבינהם...

פורסם
  • מחבר

טוב שמעו הייתי בסניף של ראשון ואין לי דואל בלוח הזיכרון שיש לי עכשיו מופיע בתמונה אני רוצה להוסיף עוד סטיק של ADATA אני יכול?????

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש לך זיכרון של pqi לדעתי אתה יכול לקנות a-data.אבל לא מKSP במקרה שזה לא יעבוד לפחות תוכל להחליף לכמו שלך.בKSP אין כזאת אפשרות.

קנה מפנדה או מנועה או מלוגיק.

פורסם

איזה לוח אם יש לך??

וכמה זיכרונות יש לך??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים