פורסם 2005 באפריל 3020 שנים ההשתקפות מעבר לכך שהיא בשחור לבן, יש בה משהו שנראה עתיק. בערך כמו לערוך תמונה של סבתא שלי בש\ל הולכת על מסלול ליד נעמי קמפבל . לאן נעלמתי ? מכיר את הסצינה הזאת בצבא שחודש לפני שאתה משתחרר מביאים לך חיילות חדשות שלא משנה כמה אתה מסביר הן לא מבינות ? מכיר את הצעירים שעושים יותר נזק מתועלת ? מכיר את זה שבמקום להרגיש 3/4 אזרח אתה טוחן כל יום כאילו אתה החייל היחיד בצה"ל ? מכיר את זה שאתה מבין שתאילנדי מרוויח יותר ממך ? מכיר את זה שאתה הופך ללבקן כי העור שלך לא יודע מה זה קרני אור (יוצא מוקדם בבוקר וחוזר מאוחר בערב), מכיר את זה ? ...... אז זה זה !
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים תמונה נהדרת אני דווקה חושב שהמיזגרת מוסיפה המון ואני לא מכיר את זה חחלחחח
פורסם 2005 במאי 420 שנים רעיון וביצוע יפים רק גם לדעתי המסגרת צריכה להיות בצבע, להלן דוגמה שתבינו מה הכוונה:[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 במאי 520 שנים אולי תפסיקו לבקר כל דבר שכל אחד שם בפורום הזה?!?!?! הוא עשה את התמונה לפי איך שהוא אהב אותה וזה מה שחשוב דרך אגב תמונה מעולה אהבתי את השילוב
פורסם 2005 במאי 520 שנים מחבר כן אבל כל הרעיון זה לקבל תגובות וביקורת כדי להשתפר, כל עוד זו ביקורת בונה ונכונה ולא כזאת המובאית בצורה לא ראויה אז למה לא ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.