פורסם 2005 באפריל 2920 שנים קודם כל אני שמח לחזור לפורום המדהים הזה, הרבה זמן לא יצא לי להיכנס, אבל הנה חזרתי . טוב אז יש לי מסך LG FLATRON F700P . עכשיו לפי מה שאני יודע הוא אמור להציג לי קצב ריענון של 85MH ברזולוציה של 1360 על 1024 . אז שאני בשולחן עבודה, לפי הדרייבר אני על 85MH אבל לפי המסך זה מראה לי שאני על 75MH מדוע ולמה ?? (וככה גם שאני משחק אם יש הבדל...) תודה מראש
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים מחבר התקנת את המסך ב-WINDOWS או שהוא מזוהה כ-PLUG AND PLAY MONITOR?אין לי מושג מה זה אומר...ושוב פעם, הבעיה היא שבשלוחן עבודה הוא נותן לי 85HZ ובמשחק הוא נותן לי רק 75MH .
פורסם 2005 באפריל 3020 שנים בעיה מוזרה שאף פעם לא ניתקלתי בא..אבל קרה לי שכששמתי את המסך ב 100HZ במסך רשם לי NEW MODE במקום הרזולוציה..הבעיה הזאת הופיעה לא מיזמן? או שיש לך אותה תמיד? יכול להיות משהו לא מסתדר בדריוור.
פורסם 2005 במאי 120 שנים קצב הרענון הזה לא משפיע במשחקים מכיוון שבכל מקרה העין האנושית לא מסוגלת לקלוט יותר מ-30 פריימים בשניה. בשולחן העבודה יש לך משמעות שכן התמונה יותר סטטית. במידה והדבר עדיין מפריע לך, המלצתי להשתמש בתוכנת REFRESH LOCK אשר קובעת קצת רענון אחיד לכל האפליקציות המופעלות.
פורסם 2005 במאי 120 שנים מחבר כן, שמעתי על התוכנה הזאת, אבל אני לא יודע מאיפה להוריד אותה, יש מצב לקישור אחי ?
פורסם 2005 במאי 120 שנים "העין האנושית לא מסוגלת לקלוט יותר מ-30 פריימים בשניה."שוב קופצת השטות הזאת תסלח לי על הביטוי.כבר הייתי בויכוח עם מישהו על זה פעם אחת ועכשיו החלטתי ללכת לחפש במקורות,והנה התשובה.http://forums.livingwithstyle.com/archive/index.php/t-23167.htmlנחמד לקרוא ולהחכים.
פורסם 2005 במאי 220 שנים מחבר טוב, חברה היסתדרתי כבר, הורדתי את התוכנה refresh lock והיא פתרה לי תבעיה, תודה רבה לכם .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.