עבור לתוכן

שאלה בקשר לקצב רענון המסך .

Featured Replies

פורסם

קודם כל אני שמח לחזור לפורום המדהים הזה, הרבה זמן לא יצא לי להיכנס, אבל הנה חזרתי .

טוב אז יש לי מסך LG FLATRON F700P . עכשיו לפי מה שאני יודע הוא אמור להציג לי קצב ריענון של 85MH ברזולוציה של 1360 על 1024 .

אז שאני בשולחן עבודה, לפי הדרייבר אני על 85MH אבל לפי המסך זה מראה לי שאני על 75MH מדוע ולמה ?? (וככה גם שאני משחק אם יש הבדל...)

תודה מראש :)

פורסם
  • מחבר

סליחה שאני מקפיץ, אבל אף אחד לא יודע מה הבעיה ?

פורסם

שינית גם דרך הWindows ?דרך המאפיינים?

פורסם
  • מחבר

ברור, כאילו ....

פורסם

אז תנסה לחפש בדריברים של הכרטיס מסך.

פורסם

התקנת את המסך ב-WINDOWS או שהוא מזוהה כ-PLUG AND PLAY MONITOR?

פורסם
  • מחבר

התקנת את המסך ב-WINDOWS או שהוא מזוהה כ-PLUG AND PLAY MONITOR?

אין לי מושג מה זה אומר...

ושוב פעם, הבעיה היא שבשלוחן עבודה הוא נותן לי 85HZ ובמשחק הוא נותן לי רק 75MH .

פורסם

בעיה מוזרה שאף פעם לא ניתקלתי בא..אבל קרה לי שכששמתי את המסך ב 100HZ במסך רשם לי NEW MODE במקום הרזולוציה..

הבעיה הזאת הופיעה לא מיזמן? או שיש לך אותה תמיד? יכול להיות משהו לא מסתדר בדריוור.

פורסם

קצב הרענון הזה לא משפיע במשחקים מכיוון שבכל מקרה העין האנושית לא מסוגלת לקלוט יותר מ-30 פריימים בשניה. בשולחן העבודה יש לך משמעות שכן התמונה יותר סטטית.

במידה והדבר עדיין מפריע לך, המלצתי להשתמש בתוכנת REFRESH LOCK אשר קובעת קצת רענון אחיד לכל האפליקציות המופעלות.

פורסם
  • מחבר

כן, שמעתי על התוכנה הזאת, אבל אני לא יודע מאיפה להוריד אותה, יש מצב לקישור אחי ?

פורסם

"העין האנושית לא מסוגלת לקלוט יותר מ-30 פריימים בשניה."

שוב קופצת השטות הזאת תסלח לי על הביטוי.

כבר הייתי בויכוח עם מישהו על זה פעם אחת ועכשיו החלטתי ללכת לחפש במקורות,והנה התשובה.

http://forums.livingwithstyle.com/archive/index.php/t-23167.html

נחמד לקרוא ולהחכים.

פורסם
  • מחבר

טוב, חברה היסתדרתי כבר, הורדתי את התוכנה refresh lock והיא פתרה לי תבעיה, תודה רבה לכם .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים