עבור לתוכן

סטיקי זכרון מסוגים שונים באותו מחשב+טמ' אופטימלית למעבד MMX והמהרה.

Featured Replies

פורסם

תבדוק טוב - אולי כתוב שם DDR SDRAM - גם זיכרון מסוג DDR הוא זיכרון SDRAM.

אם יש לך אפשרות, תעלה תמונה של הזיכרון הזה כדי שנגיד לך בדיוק מה יש לך שם (אם יש לך מצלמה דיגיטלית או אפילו סורק...).

פורסם

תבדוק טוב - אולי כתוב שם DDR SDRAM - גם זיכרון מסוג DDR הוא זיכרון SDRAM.

אם יש לך אפשרות, תעלה תמונה של הזיכרון הזה כדי שנגיד לך בדיוק מה יש לך שם (אם יש לך מצלמה דיגיטלית או אפילו סורק...).

DDR לא היה נכנס לסלוט הזיכרון כלל.....

לעלות תמונה זה רעיון מאוד מומלץ.

פורסם
  • מחבר

טוב בוא נאמר את זה ככה אני יודע בוודאות שזה SDRAM 128MB PC133 .

הייתה מדבקה על הזכרון שהיה כתוב בה 128MB PC133 וכידוע רק SDRAM הושק בתדרים האלה.

DDR הושק גם בתדר הזה אבל הוא נחשב כבר כתדר כפול מכיון שעבד בעליות מתח ובירידות מתח ולכן התחיל מ 266MHZ .

פורסם
  • מחבר

השאלה ירדה 2 דפים כך שזאת לא הקפצה וחבל לפתוח תרד חדש.

ונחזיר את השאלה שלא קיבלתי עליה תשובה.

אבל הכוונה שהוא לא יתמוך אומרת שהסטיק זכרון PC133 לא יעבוד בכלל או שפשוט הוא יעבוד בתדר נמוך יותר 66MHZ?Huh

פורסם
  • מחבר

קודם כל זאת לא הקפצה בגלל שהשאלה ירדה שני דפים והייתי מעוניין בכל המידע שנרכש בתרד עד עכשיו ולא רציתי לפתוח תרד חדש ולהתחיל את הכל מהתחלה.

נמקד את השאלה בשנית

עוד לא ראיתי את המחשב מתחילת התרד בכל אופן מדובר בשני סטיקים שיושבים על DIMM עם 168 פינים של SDRAM (SDR אחד PC 133 (הייתה מדבקה והיה כתוב בה PC133 ואני מכיר את הסטיק הזה בברור) ואחד מהם הוא PC 66 (ידוע על פי שיטת הההלחמה של הג'וקים ).

המחשב מכיל פנטיום 1 (לפי שזה מעבד MMX אני לא יכול לבדוק בדיוק מה הדגם עכשיו).

השאלה היא האם הלוח אם מכיר את הסטיק זכרון של PC133 והאם הוא יפעל במחשב בתדר 66 (שזה התדר של הBUS בלוח אם).....???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים