עבור לתוכן

האם אתם טיפוסים של איכות?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב

שיהיה

מה השיקולים בדבר שזה אצלכם (מחיר?)

פורסם

נו עם רק עיקרון אז ברור איכות אבל זה לא ככה יש כמה דברים שחושבים ואז מחליטים

פורסם

מה זה מרצדס שנת 2000?

יש להם איזה 10 דגמים מהשנה הזאת רק בארץ, חלקם סתמיים חלקם טובים פי כמה מכל רכב דהיטסו (או איך שלא כותבים) שנת 2009.

איזה מין ת'רד טיפשי זה?

הבנתי את הרעיון אבל זה ממש טיפשי.

כולם יעדיפו פה את מה שיותר איכותי, השאלה היא אם יודעים מה יותר איכותי.

זה כמו לשאול מה עדיף לחם ארז מלפני שבוע או חלה מהסופר של היום?

ברור שאת זה שיותר טעים.

השאלה היא אם יודעים מה יותר טעים, בשביל זה צריך לנסות את שתי האפשרויות.

פורסם
  • מחבר

טפשי או לא - כל אחד יחליט..

אני לא מדבר על זה

אלא על העיקרון

יש כאלו שנשארים עם ישן וטוב

ויש סוג של אנשים - שרוצים רק להתקדם (אפילו לא יודעים מה הם קונים - העיקר לקנות..)

על זה אני מדבר

המרצדם זה רק להמחשב בלבד..

פורסם

נו אז יש אנשים שלא יודעים מה טוב והולכים עם הזרם\עם מה שחדש.

ויש אנשים שיודעים מה טוב ובוחרים בטוב.

פורסם

אני יותר טיפוס של מוסטנג 67 עם V8.

ובאמת יש פה כאלו שהולכים עם הזרם כמו JEUS שחולה על מאזדות....

פורסם

הכי טוב B.M.W series 3 coupe בשביל הקלאסה....

פורסם

הדוגמאות שהבאת לא תורמות לדעתי להמחשה... היית אומר לפחות מרצדס טובה שנת 2000 מול איזה סובארו אימפרזה רגילה שנת 2005...

או לפחות איזה גולף קטן...

אבל אם זה כבר רק לצורך ההמחשה, אז אני אבחר ב...... :

דייהו...(למרות שבדוגמא המקורית *אהמ* *אהמ* אמרת סובארו. שזה יותר איכות...)

פורסם

אני לא חושב שזו השוואה רלוונטית.

אם זו מרצדס טובה, היא תהיה יקרה יותר למרות שהיא משנת 2000.

וכל אחד מעדיף איכות- רק שלא כולם יכולים להרשות לעצמם. אני לא חושב שיש בן אדם שלא ירצה מרצדס, טלווזיה של Loewe, לוח אם של Asus, נעליים של באלי ולא יודע מה עוד.................. השאלה אם אתה יכול להרשות לעצמך.

פורסם

אני לא חושב שזו השוואה רלוונטית.

אם זו מרצדס טובה, היא תהיה יקרה יותר למרות שהיא משנת 2000.

וכל אחד מעדיף איכות- רק שלא כולם יכולים להרשות לעצמם. אני לא חושב שיש בן אדם שלא ירצה מרצדס, טלווזיה של Loewe, לוח אם של Asus, נעליים של באלי ולא יודע מה עוד.................. השאלה אם אתה יכול להרשות לעצמך.

מרצדס? עזובתי באמא שך רוצה ב.מ.וו

לווה? ברור! תביא את ה-LCD 55 עם ההארדיסק

ASUS? בעעע, יש יותר טובים.

פורסם

יוW כמה זיוני שכל ... כמו שאמרו הדוגמה לא טובה ! . בוא נגיד ככה, כמה דברים איכותיים יש לכם שרכשתם בעצמכם ? ! (לא ההורים) לדוגמה כל מיני גאג'טים

ושאר ירקות בעלי פירמה איכותית אשר באמת מצדיקה את שמה הטוב... כמובן שהכל במסגרת התקציב ומי שהוא סתם טחון לא ממש נחשב כי החוכמה פה היא יותר

ההשקעה וההבנה שעל איכות משלמים יותר אבל גם מקבלים תמורה . לדוגמה: אני יקנה משקפי שמש של אוקלי ב600 שקל אבל אני לא יקנה ג'ינס ב 600 שקל ולא משנה של איזה חברה הוא היות ועל איכות של מקפי שמש שווה לשלם וההבדלים הם גדולים מאוד בג'ינס ההבדלים הרבה יותר פחות מורגשים ואתה משלם בעיקר בגלל המותג (כלומר עלויות הפירסום שלו ולא על איכות החומרים והטכנולוגיה ההעצומה שהושקעה על מנת לתפור את הגי'נס הזה כדי שהוא יהיה עמיד נגד טילי א"א ו א"ק)

אני יתחיל ... זה ה"רכוש" שלי  ;D

משקפי שמש של Oakley (הנ"ל)

אוזניות  Audio-Technica ATH-A900 Art Headphones (רק לפני יומיים קיבלתי אותם הישר מיפן !!! )

שעון של G-shock סולרי (קרי  נטען מהשמש ללא צורך להחילף בטריה ) עם זכרונות מה שהיה מאוד שימושי פעם כשקניתי אותו בעבר הרחוק (הגאג'ט הראשון שלי  ;D)

משקפת איכותית ביותר שנהרסה

מצלמה דיגיטלית Canon A75

אוסף דיגמי מוכניות כולן בסקלת 1:18 (6 במספר + אופנוע) של חברת BBurago

ועוד ועוד

כמה תמונות של המחשב ומפרט חלקים...אומנם קצת לא מעודכן

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=35237.1100

נ.ב מרצדס עדיין לא קניתי ... אני מסתפק כרגע בסוברו אימפרזה מודל 94 של ההורים אבל אם תהיה לי ההאפשרות היי פעם אני יעדיף ללכת על איזה יגואר\קדילק\רולס רוייס\בנטלי ולא מכונית ערבית כמו מרצדס שרואים בכמויות מסחריות בכל אינטפאדה... וכמובן פרארי כדי להתפרע קצת (עם כל הכבוד לאימפרזה שמשרטת אותי בנאמנות כרגע)

פורסם

אומנם מרצדס זה אוטו אוטו אבל ההשוואה בין השנים לא ממש נכונה כי אוטו משנת 2000 לעומת אוטו משנת 2005 ברור שהוא פחות איכותי תחשוב שאתה יכול לבחור בין אוטו שנסע 5 שנים על הכביש לבין אוטו שלא נסע או נסע כמה חודשים באוטו חדש יש פחות טיפולים פחות תקלות=פחות כאב ראש אז זה כבר מסמל על איכות ונוחות

פורסם

ברור שמרצדס דיהו זה סתם חרטה בשוואה ל מרצדס..

חחח בעצם תלוי איזה :hat:

פורסם

ברור שהמרצדס

פורסם

מרצדס אפילו משנת 91...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים