פורסם 2002 ביולי 1723 שנים לא נכון! לכבלים יש יתרון ברור! AXN!!!!!!!!!! הערוץ הכי שולט בטלוויזיה! מהאתה ילד בן 12 שמתלהב מצוות לעניין או מזינה? תתבגר! לא אני בן 14.5 ואני מתלהב מסדרות אחרות למרות שגם זינה הייתה טובה... :
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים לא נכון! לכבלים יש יתרון ברור! AXN!!!!!!!!!! הערוץ הכי שולט בטלוויזיה! מהאתה ילד בן 12 שמתלהב מצוות לעניין או מזינה? תתבגר! לא אני בן 14.5 ואני מתלהב מסדרות אחרות למרות שגם זינה הייתה טובה... : נו לא טעיתי בהרבה.
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים צוות לעניין אחלה סדרה!חוץ מהדיאלוגים המטופשים, היריות המפגרות (הם אף פעם לא הרגו אף אחד ולא פגעו באף אחד, כנראה בגלל שהם יורים מהמותן עם קת סגורה) והעלילות הילדותיות, זו אחלה סדרה! ;D
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים צוות לעניין אחלה סדרה!חוץ מהדיאלוגים המטופשים, היריות המפגרות (הם אף פעם לא הרגו אף אחד ולא פגעו באף אחד, כנראה בגלל שהם יורים מהמותן עם קת סגורה) והעלילות הילדותיות, זו אחלה סדרה! ;Dפגעו כן. הרגו לא. זו סידרה חינוכית שמלמדת אותך להתמודד עם בעיות היום יום. כמו בעיית הטיסות של -B.A וכו' :AR15:
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים אהבתי את AXN עד שהם ביטלו תכנית אחת ספציפית וסופר איכותית: HEAVY MEATL.מאז אני מתמלא התחושה לא רצונית לשבור משהו שאני שומע את שם הערוץ.אני מתכוון: בן-אדם(אני) מחכה שנה שלמה לתכנית ובסוף מורידים אותה מהאויר?!לכל אלו שלא הבינו ;מדובר על הסדרה המצוירת והאיכותית ולא סרט "אמיתי".
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים מחבר ערוץ 2 ;Dשלא נדבר על זה שביום אחד משדרים את אותו סרט 2 או 3 פעמים בבוקר בצהריים ובלילה וזה רציני ככהומשדרים כל שבוע את אותם סרטים מסריחיםממממ...... אתה לא ממש הבנת את הרעיון של הערוצי סרטים ?כמו כל ערוץ גם הערוץ הזה הוא ערוץ מחזוריבביפ סדרות שמשדרים מ8 עד 11 משדרים למחרת מ4 עד 6על אותו עקרון גם ערוץ 6 וכמעט כל הערוצים שקיימים ואני מתאר שגם הסרטים בלווין. ככה שזה נוח לפעמים אם יש סרט טוב ב10 ואתה רוצה לראות סאותפארק תוכל לראות את הסרט בצהרים של היום למחרתובAXN הסדרה הכי טובה זה השרדות !(וגם היחידה שאני רואה) שהתחילה לפני שבוע בעונה הרביעית
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים אני מדבר על הסדרה.אבל גם הסרט היה דבר מעולה(אני גם היחיד שמשכיר אותו באופן קבוע לראות עם חברים כל יום שישי).המלצה לעוד סרט טוב: Ghost in the shadow, עליו מבוסס השיר King of my castle.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.