פורסם 2005 באפריל 2820 שנים שלום לכולם...אני חדש בפורום אז נעים מאוד.. יש לי שאלה קיבלתי מכשיר IPOD 15GB וקיבלתי אותו מחבר משמע הוא משומש... קיבלתי איתו חיבור ל-USB ומטען לסוללה של המכשיר...ולא קיבלתי עם זה שום תוכנה או דרייברים להתקנה למחשב... וכן יש לי את התוכנה ITUNS האם צריכה להיות אצלי תוכנה מיוחדת שמותקנת במחשב כדי שהמחשב יזהה את החומרה החדשה?...והאם בכלל אמורים להגיע עם זה דרייברים או תוכנה שאותה אני מתקין למחשב חוץ מהאיי טונס.. פליז HELP ME בתודה מראש,עמית
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים מחבר כן זה לא מזהה אותו ככונן ...זה אומר שזה לא זיהה את החומרה החדשהיותר נכון את התקן ה-USB
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים שלום וברוכים הבאים לפורום! אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום. 2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת. את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור להודעה הראשונה שלך. ותשתדל לא להקפיץ את ההודעה שלך , אם יש לך מידע חדש להוסיף להודעה , תשתמש בכפתור עריכה. *אם לא תשנה את כותרת הדיון , אז הדיון ינעל ע"י אחראי הפורום.
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים קחו בחשבון שאם תכתבו בדיוק הזה הודעה פותח הדיון ישלח לכם מלא שאלות בפרטי ויציק לכם ב-ICQראו אוזהרתם
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים כן, אתה צריך להתקין דרייברים.יש קובץ אחד לכל המכשירים, ככה שאין לך בעיה ואתה לא יכול להתבלבל. תמלא את הפרטים בטופס ותלחץ על ההורדה.http://www.apple.com/ipod/download
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.