עבור לתוכן

צריך עזרה בתגובות וביקורות על FX5200 !

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו NFS Underground 2 שרץ עליו בסדר אבל לא רואים את כל הפרטים כמו שצריך.

כאשר אני הולך להגדרות המשחק ומעלה את רמת הפרטים ל-100% המשחק מתחיל לגמגם ולעבוד לאט כאילו הפעלתי אותו על פנטיום 2.

הכרטיס מסך שלי הוא GeForce FX5200 וכאמרתי למי שממנו קניתי את המחשב שנראה שהכרטיס מסך הזהז לא כל-כך טוב הוא אמר שהוא אמור להריץ כל משחק ושאפילו DOOM3 רץ עליו טוב.

רציתי לדעת אם זה נכון מה שהוא אמר ולקבל קצת תגובות וביקורות ממי שמכיר את הכרטיס.

פורסם

לנעול!

פורסם
  • מחבר

גם כאן אני מצטער על הכפילות (כביכול) ואני אשתדל פעם הבאה להיות יותר ספציפי...

אבל אני התכוונתי לנושאים שונים ולא כופלים ואני מצטער אם מישהו חשב אחרת... :kopfpatsch:

פורסם

fx 5200

מהגרועים שיוצרו, תבקש כאסף חזרה , הכרטיס זבל.

פורסם

תחזיר את הכרטיס ותבקש 9550 128 ביט בתוספת תשלום של 100 שקל בערך.

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בביצועים?

פורסם

אני לא יכול למדוד לך את זה באחוזים ,אני כן יכול להגיד לך שהוא עובד יותר טוב ברזולוציות גבוהות ,ומפעיל משחקים עם רמות פירוט גבוהות בהרבה מה5200 הזבל.ואני מדבר כאחד שיש לו 9550 והיה לו לפני 5200.

פורסם

fx 5200

מהגרועים שיוצרו, תבקש כאסף חזרה , הכרטיס זבל.

תגיד אתה בסדר?

מה אתה מתנפל על בנאדם ככה,ישר תחזיר את הכסף וקח אחר!קצת שכל לא יזיק ....

פותח התראד הכרטיס הנ"ל מבחינת ביצועים אין מה לחפש בו הוא אמור להיות לשוק הנמוך וכך גם ביצועיו,ידוע שתכנאיי קבר הולכים לרוב על הכרטיס הזה מהסיבה הפשוטה שהוא הכי זול.....כמו מה שאבייתר מעליי אמר עדיף לך ללכת על על הרידאון 9550 אשר עולה באותו מחיר(אולי תוספת של עוד כמה שקלים) וביצועיו מאוד טובים במשחקים....אם תרצה בכלל ללכת על כרטיס חזק יש לך את ה6600GT במחיר של 1200 פלוס מינוס.... :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים