פורסם 2005 באפריל 2820 שנים שלום לכולםיש לי 2 חידות שאני צריך לפתור,א.צריך להוסיף קו כדי שיהיה שש I Xב.מה תהיה האות הבאה:אששאחששש_תודה לכול הפותרים
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים א. זה יענו קיסמים? אם תהפוך את 2 הקוים של הקיסמים ל-V במקום X ותעביר את הקו משמאל לימין זה יהיה 6 בספרות רומיות (VI) => בלי להוסיף כלום.או שלא הבנתי תחידה?ב. ת
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים כדי לא להרוס לאחרים, אני רק אתן רמז ל-ב:הסדרה ממשיכה אחרי ה-ת' שלי ככה:עאששאחשששתעוחוזר חלילהואת א. אני מכיר...רמז: הקו לא חייב להיות ישר.
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים לי לא ממש אכפת להרוס כי אם מישהו ירד עד לכאן הוא רוצה את התשובה א)תוסיף קו עקום בצד שמאל של זה. משהו שנראה בערך ככה: S ב)תלוי לאן העכביש על המקלדת שלך המשיך משם.
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים מחבר כדי לא להרוס לאחרים, אני רק אתן רמז ל-ב:הסדרה ממשיכה אחרי ה-ת' שלי ככה:עאששאחשששתעוחוזר חלילהואת א. אני מכיר...רמז: הקו לא חייב להיות ישר.אולי בכול זאת תגלה לנו..או שתשלח לי לפחות הודעה פרטית עם התשובות כי אני מעוניין לדעת...
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים את א' הדובון המת גילה ברוב התחשבותו לגבי ב': אחת שתים שלוש ארבע חמש שש שבע שמונה תשע עשר יש? no נו, עד שמגיעים למאה, ואז הכל מממממממ...
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים מחבר לי לא ממש אכפת להרוס כי אם מישהו ירד עד לכאן הוא רוצה את התשובה א)תוסיף קו עקום בצד שמאל של זה. משהו שנראה בערך ככה: S ב)תלוי לאן העכביש על המקלדת שלך המשיך משם. או קיי הבנתי..
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים יש גם חידה כזאת בעברית שצריך לקחת 9 גפרורים ולעשות מהם 10והפיתרון זה לכתוב בדפוס את המילה עשר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.