עבור לתוכן

רמקולים, כרטיס קול ונגן MP3

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני מתכנן כבק זמן רב קניית מערכת סאונד חדשה למחשב ונגן MP3 חדש (מאז שהמינידיסק שלי נגנב)...

הנה מה שחשבתי אליו לבינתיים:

רמקולים:

altec lansing FX6021

כרטיס קול:

creative audigy 2 value

נגן MP3:

Mpio HD300

הרמקולים והכרטיס קול הם לא מכספי ככה שמגבלות התקציב הם קטנות יחסית :-) הנגן הוא בעיקר מכספי אז הנושא הוא אחר...

השימוש שלי במחשב הוא בעיקר למוזיקה (לא סרטים ולא משחקים) ככה שאני צריך משהו שיענה על הצורך הבסיסי של השמעת מוזיקה באיכות גבוהה, אני לא עוסק בעריכת קול וכו'...

בקשר לנגן למרות הבעיות שיש איתו (נתקה לפעמים) הרבה אנשים ממליצים עליו , יש לו הרבה תכונות שאני רוצה (ogg, line in, radio) ובנוסף יש עליו מחיר מצויין (יחסית לארץ) במחסני חשמל - 1600 ש"ח...

אז הייתי רוצה לשמוע את דעתכם

נ.ב

קראתי בפורום הרבה אבל עדיין לא מצאתי משהו בקשר לשילוב הזה ובנוסף לא הצלחתי להגיע למסקנה ברורה אם שווה להשקיע את הכסף הנוסף בZS, אני רק אציין שיש למרות שמגבלת התקציב על הרמקולים+כרטיס הקול היא לא גבוהה אין לי רצון לבזבז כסף, אלא להשקיע כמה שצריך במה שצריך בלי לבזבז :-)

תודה

פורסם

יש לי את ה MPIO HD300, גם ממחסני חשמל, חביב, אבל לא עדיף עוד 300 ש"ח בשביל איזה IRIVER H320 ?

פורסם
  • מחבר

מבחינתי הבעיה עם ה H320 היא הגודל, הוא גדול מדי לטעמי. בנוסף לחבר שלי יש אותו והוא אומר שהממשק של חיפוש השירים לא הכי נוח...

בנוסף להוסיף עוד כסף על אופציות שאני לא צריך נשמע לי קצת חבל :-ם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים