פורסם 2005 באפריל 2820 שנים while my gitar gently weeps.אני לא בטוח אם רשמתי את זה נכון... אחד השירים הכי טובים ששמעתי.
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים אחחח 2PAC2 PAC - DEAR MAMA2 PAC - ME AGAINST THE WORLDונעזוב את אפריקה:INTERPOL - STELLA WAS A DIVER AND SHE WAS ALWAYS DOWNINTERPOL - EVIL GWAR - KROSSTIKA ,SADAM A GO-GO , The SalaminizerLacuna Coil - Tight Rope , Heaven's A LieCrystal Method - Acetone, Starting Over
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים מחבר עוד כמה :3. James Brown - I Got The Feelin' 4. James Brown - Mother Popcorn, Pt. 1 (3:16)5. James Brown - 05 - Give It Up Or Turnit A Loose.mp36. James Brown - 06 - Make It Funky, Pt. 1.mp37. James Brown - 07 - Papa's Got A Brand New Bag, Pt. 1.mp38. James Brown - 08 - Think.mp39. James Brown - 09 - It's A Man's Man's World.mp310. James Brown - 10 - Try Me.mp311. James Brown - 11 - Night Train.mp312. James Brown - 12 - Cold Sweat, Pt. 1.mp313. James Brown - 13 - Get On The Good Foot.mp314. James Brown - 14 - Papa Don't Take No Mess, Pt. 1.mp315. James Brown - 15 - The Payback.mp316. James Brown - 16 - Say It Loud (I'm Black And I'm Proud), Pt. 1.mp317. James Brown - 17 - Super Bad, Pts. 1&2.mp318. James Brown - 18 - Hot Pants, Pt. 1.mp319. James Brown - 19 - Get Up Offa That Thing.mp320. James Brown - 20 - Please, Please, Please.mp321. 01 - Ray Charles - Mess Around -22. 02 - Ray Charles - Ive Got A Woman -23. 03 - Ray Charles - Hallelujah I Love Her So (Live) 24. 04 - Ray Charles - Drown In My Own Tears 25. 05 - Ray Charles - (Night Time Is) The Right Time 26. 06 - Ray Charles - Mary Ann 27. 07 - Ray Charles - Hard Times (No One Knows Better Than I) 28. 08 - Ray Charles - Whatd I Say (Live)29. 09 - Ray Charles - Georgia On My Mind 30. 10 - Ray Charles - Hit The Road Jack 31. 11 - Ray Charles - Unchain My Heart32. 12 - Ray Charles - I Cant Stop Loving You (Live) -33. 13 - Ray Charles - Born To Lose 34. 14 - Ray Charles - Bye Bye Love 35. 15 - Ray Charles - You Dont Know Me (Live)36. 16 - Ray Charles - Let The Good Times Roll (Live) 37. 17 - Ray Charles - Georgia On My Mind (Live)בנוסף יש לי להגיד שהאפריקנים הם הזמרים הכי טובים וזו עובדה גם מבחינת סטטיסטית - כמה דוגמאות של המלכים \אגדות:בוב מארליג'יימס בראוןריי צ'ארלסטופאקSADEAL GREENבארי וויטלני קרביץוזה רק חלק מהרשימה , אני לא מאמין שאפשר למנות כ"כ הרבה אמנים לבנים שהם ברמה שנתפסו כאגדות ושומעים אותם יותר מ 30 שנה חוץ ממדונה אולי.ואם אתם שואלים אותי , עוד 20 שנה , השחורים שולטים פה בהכל , למה , כי הם טובים יותר ברוב הדברים במה שהם עושים , אם זה באתלטיקה כי השרירים שלהם מפותחים יותר - וזה מוכח מדעית , אם זה העורך דין ההכי טוב בעולם אז גם הוא כושי , היום בטופ של הצבא בפלסרים ובסיירות למיניהם גם יש הרבה אתיופים , ובעצם זה רק עניין של זמן כי הם עדיין לא התרגלו עד לפני 20 שנה הם היו נבהלים ממטוסים וקוראים לזה ציפור מברזל וכנפי נשר והיו חלק שברחו כשבאו לעלות אותם במבצע של הפלאשים בסודן כי הם נבהלו.
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים בנוסף יש לי להגיד שהאפריקנים הם הזמרים הכי טובים וזו עובדה גם מבחינת סטטיסטית - כמה דוגמאות של המלכים \אגדות:בוב מארליג'יימס בראוןריי צ'ארלסטופאקSADEAL GREENבארי וויטלני קרביץוזה רק חלק מהרשימה , אני לא מאמין שאפשר למנות כ"כ הרבה אמנים לבנים שהם ברמה שנתפסו כאגדות ושומעים אותם יותר מ 30 שנה חוץ ממדונה אולי.כמה שטויות אתה מדברמאיפה הבאת את "העובדה הסטטיסטית" הזאת?שמעת פעם על:אלביס פרסלי, פרנק סינטרה,הביטלס,הדלתות,פינק פלויד,לד זפלין,בוב דילן,ברוס ספרינגסטין(הבוס בשבילך),U2,אירוסמית', דיוויד בואי,האבנים המתגלגלות,QUEEN,אריק קלפטון?ואפשר להמשיך כך שעות
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים מחבר כמה שטויות אתה מדברמאיפה הבאת את "העובדה הסטטיסטית" הזאת?שמעת פעם על:אלביס פרסלי, פרנק סינטרה,הביטלס,הדלתות,פינק פלויד,לד זפלין,בוב דילן,ברוס ספרינגסטין(הבוס בשבילך),U2,אירוסמית', דיוויד בואי,האבנים המתגלגלות,QUEEN,אריק קלפטון?ואפשר להמשיך כך שעותאין מה להשוות בכלל , אתה משווה את אלביס לבוב?בדיוק ראיתי תוכנית , מה שמסמל את העשור הזה , אם יש תמונה שתריך לתת , אז לקחו את בוב מרלי בהופעה חיה שלו בלונדון ב 77' , חותמזה שבוב מהווה יותר מ 50 אחוז מנמכרי הרגאיי , אלביס ממש לא מהווה רבע מהמכירות ברוק .חוץ מהביטלס ולד זפלין - שזה מה שכל נגן גיטרה מתחיל מתחיל עם לד זפלין ,ופרנק סינטרה , אז את אף אחד מתוך אלה לא שומע ברציפות כבר 30 שנה ,אירוסמית?! הוא קיים מה ? 10-15 שנה ?לא יותר אני מאמין וU2 קיימים משנות ה 80 אם אני לא טועה , והם בטח שלא נחשבים לאגדה או מלכים , אולי אמנים מוערכים.על אריק קלפטון אין תלונות למרות שמי ששומע אותו היום נחשב כאילו לשומע "קלאסי" , ודיוויד בואי ,ב אמת שהוא סתם הומו ותו לא.
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים הדברים החדשים שיש לי :מוקי- אלוהיםמוקי- עוקף מלמעלהמוקי- שבק מיוזיקבית הבובות- סיגפואינפקציה- סרט של סקסרוחות מלחמה-רמי קלינשטיין
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים אין מה להשוות בכלל , אתה משווה את אלביס לבוב?בדיוק ראיתי תוכנית , מה שמסמל את העשור הזה , אם יש תמונה שתריך לתת , אז לקחו את בוב מרלי בהופעה חיה שלו בלונדון ב 77' , חותמזה שבוב מהווה יותר מ 50 אחוז מנמכרי הרגאיי , אלביס ממש לא מהווה רבע מהמכירות ברוק .חוץ מהביטלס ולד זפלין - שזה מה שכל נגן גיטרה מתחיל מתחיל עם לד זפלין ,ופרנק סינטרה , אז את אף אחד מתוך אלה לא שומע ברציפות כבר 30 שנה ,אירוסמית?! הוא קיים מה ? 10-15 שנה ?לא יותר אני מאמין וU2 קיימים משנות ה 80 אם אני לא טועה , והם בטח שלא נחשבים לאגדה או מלכים , אולי אמנים מוערכים.על אריק קלפטון אין תלונות למרות שמי ששומע אותו היום נחשב כאילו לשומע "קלאסי" , ודיוויד בואי ,ב אמת שהוא סתם הומו ותו לא.רגאיי זה בדיוק 2 אמנים וחצי, כשאחד וחצי לא מוכרים והשני זה בוב מרליורוק זה ז'אנר ענקי שמתחלק לכלכך הרבה תת-ז'אנרים, אז אל תשווה בכלל מהבחינה הזאת
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים Lacrimosa-sanctusLacrimosa-Alleine zu zweitNeal Morse-CreationNightwish-I wish i had an angelNightwish-Ghost love scoreTori Amos-Little eartquakes- כל האלבום(כל האלבום)Victor Smolski-Majesty and Passion-contribution to J.S.BachRammstein-AmourScorpions -Moment of glory- כל האלבוםTherion-Secret of runes- כל האלבוםTherion-Sirius B+Lemura- שתי אלבומים מצוינים שבאים ביחדMagnum-brand new morningSarah Brightman-Harem- כל האלבוםWithin Tempatation-Silent Force- כל האלבוםEpica-The phantom agony- כל האלבוםChalice- Chronicles of Dysphoria- כל האלבוםGordian Knot-Gordian Knot- כל האלבוםGordian Knot-Emergent- כל האלבוםועוד כמה להקות שאין לי כבר כוח לרשום את כל השירים הטובים שלהם...Blind Guardian, Estatic Fear, Haggard, Metallica S&M,Mehdi, Enya ורבים אחרים....
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים לינקין פארק להקה מאוד טובה יש להם שירים ממש טוביםתנסה את הדיסק שלהם עם J-זי.ממש דיסק מדהים.
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים ^^^ ממש לא! פשוט הרסו את השירים. אני לא מכיר את השירים של ג'ייזי שהוכנסו לשם, אבל הגרסאות המקוריות של לינקין עדיפות בהרבה! הדברים החדשים שיש לי : מוקי- אלוהים . . רוחות מלחמה-רמי קלינשטיין להכניס את מוקי וקליינשטיין לת'רד אחד עם נייטוויש, סקורפיונס, מטאליקה וכו' זה פשוט חילול הקודש....
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים ציטוט-להכניס את מוקי וקליינשטיין לת'רד אחד עם נייטוויש, סקורפיונס, מטאליקה וכו' פשו זה חילול הקודש.... :lol: לדעתי לינקין פארק וגיי זי עשיו כמה רמיקסים טובים ,לא שמעתי את כל הדיסק אבל שתיים מאוד אהבתי NUMB/ENCORE 99 PROBLEMS/ONE STEP CLOSER
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.