עבור לתוכן

רכב ויותר 05 ביקורות+תמונות לא לבעלי 56 !!!KB

Featured Replies

פורסם

קודם כל המוןןןןןןןןןןן תודה על התמונות !! אתה בחור טוב :xyxthumbs:

שנית , וואי האוטו של JL AUDIO מדהיםםםםם !!! איזה יופי של בניה בפאגז ,המגברים , הסאבים היפים כמו באנדרגראונד פיי!

בטח איזה רעידות היו....

חוץ מזה כל התערוכה הזאת הסתכמה סביב הM5 והM6 והכניסו עוד כמה גיפים , ואז כל האיפרזות ראלי למיניהם נכנסו , ואז גם האיבו ואז האיביזות .

אני הייתי מחכה לאוטומוטור.

ד"א טומי ידידי מהפורום שלח לי סירטון של הEVO ראלי עושה צלחות , זה הדבר היחידי שהיה מענין... אם למישהו יש שרת נורמלי אני ישמח להעלות אותו עם קראדיט לטומי ;)

• תגובות 55
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היייתי מעלה אותו, רק לא הייתי באותו זמן שהיא עשתה את זה.

פורסם

קודם כל המוןןןןןןןןןןן תודה על התמונות !! אתה בחור טוב :xyxthumbs:

שנית , וואי האוטו של JL AUDIO מדהיםםםםם !!! איזה יופי של בניה בפאגז ,המגברים , הסאבים היפים כמו באנדרגראונד פיי!

בטח איזה רעידות היו....

חוץ מזה כל התערוכה הזאת הסתכמה סביב הM5 והM6 והכניסו עוד כמה גיפים , ואז כל האיפרזות ראלי למיניהם נכנסו , ואז גם האיבו ואז האיביזות .

אני הייתי מחכה לאוטומוטור.

ד"א טומי ידידי מהפורום שלח לי סירטון של הEVO ראלי עושה צלחות , זה הדבר היחידי שהיה מענין... אם למישהו יש שרת נורמלי אני ישמח להעלות אותו עם קראדיט לטומי ;)

כפיר,אתה יודע למי לשלוח... ;)

פורסם

הראו את האוטו הזה בחדשות עושה צלחות.

פורסם

האימפרזה שם (הכחולה) זה באמת WRC?

או סתם STI עם מדבקות ופלסטיקים?

והמערכת הזאת:

http://img30.echo.cx/img30/7241/463nj.jpg

היא באמת פעלה?

איזה בעסה אני הקשבתי לYNET שאמרו שזאת תערוכה עלובה, אם היתי יודע שהיו כל כך הרבה דברים יפים היתי בא היום (היתי בדיוק בת"א)...

מתי התערוכה נסגרת?

פורסם

כן היא פעלה, ואאאו שמעו סוף הדרך.....

פורסם

הייתי

ואם יהיה לי כוח - אני אעלה את התמונות שלי!

ד"א מי שעמד בחנייה הפנימית בטח ראה את הפורשה הכסופה..

השגתי גם מחיר מסובסד

היה נחמד..- לא יותר מזה

הM5\6 - חלום - הלכתי רק בשבילהם

פורסם

ת'אמת ה במו והגי'פים זה הייה ה דברים שם

פורסם

כפיר,אתה יודע למי לשלוח... ;)

חח סבבה אין בעיה אני יצור איתך קשר במסנג'ר! :xyxthumbs:

פורסם

בניגוד לחבריי פה, אני חושב שעם אתה לא חובב מכוניות התערוכה לא מומלצת בכלל.

המופע של רכבי השטח עלוב, התערוכה קטנטנה ומי שהיה פעם ב"אוטומוטור" יתאכזב מהגודל הקטן

והתערוכה הזאת.

אתם משלמים כניסה 65 ש"ח ומקבלים תערוכה קטנה שרוב חברות הרכב הגדולות בחרו להתעלם ממנה.

בקיצור, אם אינך חובב רכב מושבע תתאפק ואל תלך לתערוכה, חכה שנה לאוטומוטור שזה חוויה אמיתית.

(לשאלתכם אני לא נאב, אני חובב מכוניות והייתי בכמה תערוכות בחו"ל בגלל זה נהנתי גם שם, אני פשוט

חושב מעיינים של בן אדם שלא מבין ברכב)

פורסם

הייתי שם ולא היה משהו מיוחד. אכן רוב התערוכה הייתה רכבי השטח. דרך אגב, האודי שם צריכה להיות רכב שטח. שימו לב שהיא דיי נמוכה(אולי זה נראה כך בגלל המזרן). ויש בעיה לאוטו הזה - אי אפשר להיכנס. תראו את הידיות, אין איפה להכניס שם את האצבעות. אולי כשלוחצים על השלט הן יוצאות? אני לא יודע.

לא היו הרבה מערכות אודיו שם ודי התאכזבתי. רציתי לראות שם מחשבים שמחוברים לרכב שמחוברים לרדיו דיסק לאוטו. לא נורא.

היה שם גם בוגי אחד שמישהו בנה והוא הכניס לשם מחשב(אם אני לא טועה, למי שבנה אותה קראו שלמה).

פורסם

ת'כלס הייה פסדר,תא'מת לא ציפתי יותר מדי.

מטרת הת'רד היא רק לתת לאנשים המחשה מה הייה שם.

פורסם

3 סירטונים של האיבו עושה צלחות הראשון היא רק מתחממת ו2 הבאים היא נכנסת לפעולה !!

העלתי לאתר איחסון של ToxicSkull !!, נרשמתי גם ... :yelclap:

http://xthost.info/kfirtito/P1020683.MOV

http://xthost.info/tito/P1020684.MOV

http://xthost.info/tito/P1020685.MOV

תהנו !! קראדיט ל טומי ! שצילם

פורסם

תודה , זה חייתי, אגב יש תמונה שלה אני חושב.

חשוב הסרטונים שהוא שם צורכים quick time !!!!

פורסם

אני הלכתי ביום רביעי ומאוד התאכזבתי...

מילא היתה תערוכה קטנה ואיכותית, אבל לא היה שם כלום, התערוכה הכי קטנה שראיתי..

ולה היה לה בשר.. חוץ מהקונספט של אודי, הקרוספייר הבמוו והתצוגה של שם הרכבים לא היה משהוא מדהים שגרם לי לאמר ואווו!..

התערוכה הייתה מאוד חיוורת, במקום הרבה מכוניות והתלהבות יש בתערובה 9 דוכנים של אותו תוסף לרכב, האודי היה הרכב קונספט היחיד,

ואומנם התצוגת שטח באולם הייתה מאוד יפה אבל עם כל הכבוד, הייתי יכול לראות את הכול ברחוב המסגר בלי לשלם 65 שקל

בקשביל לראות אותם...

איפה הימים שהייתי הולך לתערוכת מחשבים והייתי חוזר עם ידיים מלאות בכל מיני שטויות עטים, מחזיקי מפתחות קוביות הונגריות, שחמט...

בתערוכה הזאת מה שיצאתי זה לוח פוקוס ... תודה רבה אני יכול לקחת אחד גם בתחנת דלק..

נורא ואיום.. תערוכה כמו מוזיאון..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים