עבור לתוכן

רכב ויותר 05 ביקורות+תמונות לא לבעלי 56 !!!KB

Featured Replies

פורסם

אוטו מדהים,הסתכלתי בפנים חשבתי מה כבר יכול להיות יותר יקר מזה

• תגובות 55
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יפה מאוד..

הראו את התצוגה הזאת היום בחדשות אם אני לא טועה הראו גם תאודי הזאתי..אוטו חיה!

פורסם

היה שם באודי A8, שני סאבים של JL AUDIO , איזה ויברציות, איזה סאונד!!!!!! :o

פורסם

כל הכבוד לך, המון תמונות :o

האמת לא שמעתי על התערוכה הזאת אבל היא נראית טוב.

פורסם

תודה, איך שחזרתי בשעה 7 וחצי, ישר חיברתי את המצלמה ושלחתי את התמונות לפה.

פורסם

ד"א, לא חסר אויר בגלגלים, פשוט המכונית יושבת על מין "ספא" כזאת שפשוט נלחצת למטה בגלל הכובד של המכונית.

פורסם

היו עוד כמה תמונות שלא הכנסתי, היתה מכונית סובארו ראלי,שהיתה בתחרות,את היגואר לא הכנסתי, עם תרצו אני יכניס אותם גם.

פורסם

גם אני הייתי היום שם...

צילמתי מלא וחשבתי לעשות סיקור גם...אבל התעצלתי....בכל אופן אני ישמח לעלות את התמונות שאני צילמתי גם לתראד הזה...

דבר איתי בפרטי..

התערוכה הייתה ממש נחמדה רק כמה דברים היו חסרים...

לא הייתה נוכחות צרפתית בכלל....לא פיזו לא סיטרואן ולא רנו כנ"ל לגבי שברולט שבמקרה שלהם אם כל הדגמים החדשים חשבתי שיהיו לפחות כמה ...

מזאדה דיי איכזבו חוץ מהמאזדה 5 החדשה הם לא היביאו שום מכונית אחרת (מה שלא מתאים לאוטו בין הנמכרים ביותר בארץ)

ח"ח למיצובישי, הונדה וסובארו היו להם דוכנים שלא היו מבישים שם תערוכה בחו"ל אפילו .

מי שהפתיעו אותי היו במוו ויונדאי שהיו להם שם נוכחות מרשימה מאד (אוווח ה M6 למה אין לי כמה מיליונים מיותרים??? :'( )

אגב היה גם פאן חומרתי \מחשבי לכל העסק הזה ..היו כמה וכמה דוכני גאגטים שהתמקדו בעיקר בניווט למערכות נידות כמו פלאפונים ומחשבי כף יד...

אהה וכמעט שכחתי את לנד רובר והדוכן המהמם שלהם ...

הם שמו מין שיפוע מעץ כזה ועליו שמו דיסקברי 3 בצבע כתום אם כל מיני תוספות מגניבות כמו זרקורים מתלים לאופניים וכד'..

לסיום..

התערוכה היא חובה לכל מי שיש לו אוטו שטח בפרט ולחובבי מכוניות בכלל...

:xyxthumbs:

פורסם

תמונות ממש יפות! אבל אני מה זה מתבאס רציתי גם ללכת ולצלם מה איפה הייתה התערוכה הזאת מתי והאם תהיה שוב ???

פורסם

השנה, הקטע של הג'פים הייה ממש מושקע, ההופעה של ה לנדרובר דיסקברי, והג'יפ של ג'יפ, הייה ממש מהמם.!!!

פורסם

איפה התערוכה ? וכמה עולה כניסה ?

פורסם

לתערוכה היו צריכים לקרוא רכבי שטח ועוד 0.1 מהשאר. תערוכה חביבה ולא יותר.מספר מוחץ של רכבי שטח ומכוניות משפחתיות אל מול מכוניות ספורט ומכוניות אקזוטיות שראויים להיות בתערוכת רכב שנתית. מספר זעום עד לא מורגש של mods וסטריאו לרכב. היה חלק מעניין של האופנועים עם מבחר רחב וחדיש של דברים רגילים ומיוחדים מאוד.

לסיכום, ממישהו שהיה באור עקיבא אצל משפ' וייצמן ביום שלישי, שמעתי ששם היתה תערוכת רכב בפני עצמה ששמה את "רכב ועוד" בכיס הקטן.

לסיכום 2, אם הייתי יודע שזה מה שהולך להיות אפילו את ה20 ש"ח ששמתי לכרטיס לא הייתי שם, בטח שלא הסכום המלא או אפילו הקומבינות ב35 וב50 בישראכרד וועדי עובדים.

פורסם

הינא התמונות מצטער שהם ביקישורים, תחשבו שזה לא קל להעלות 52 תמונות!

בבקשה תעריכו את העבודה הקשה שלי!

מעריך מאוד ! חיכיתי המון לתמונות משם

אבל אני אישית קיבלתי 30+ תמונות, לאן נעלמו השאר?

פורסם

בגלל ש היו הרבה תמונות שלבסוף גילתי כי כולם די דומות אחת לשני,וכעלה שהיו מיותרות, גיליתי לנכון להוריד אותם.

אגב נוספו עוד 6 תמונות חדשות למעלה.

^

I

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים