עבור לתוכן

מחפש רמקולים 2.1 למחשב + שאלות

Featured Replies

פורסם

SBS מזייפים בוילום גבוה נכון?

מישהו יכול לאשר?

מה שכן, ה2500 נראים הרבה יותר מרשים מה-SBS או ה-300 של אלטק...

• תגובות 35
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לך את עלו, יש לי אותם שומעים לא רע.

אבל כתוב שיש יציאה ל אוזניות, ועד היום לא מצאתי את היציאיה הזאת :nixweiss:

http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1086&scat=199&tcat=30

תבדוק את זה בבקשה
פורסם

בתור אחד שהיה לו את ה 2500 .והשתדרג לרסיבר פלוס שתיי קידמיים .אני חייב לציין שאיכות שלהם הפתיע אותי לטובה. בהכל גם בעוצמה גם באיכות כמובן הכל בפרופורציות. הם היו ממש טובים הסאב תפקד מעולה. וכשיצא לי לשמוע את atp3 אישית לא הרגשתי הבדל גדול בין השניים.

אני מציע לך בחום לקחת את ה2500

פורסם

:jump:

אני מוחה על ההתעלמות

:jump:

בתור אחד שיצא לו לשמוע גם את הATP3, גם את האינספייר וגם את הAECAN 199 אני ממליץ על האאקן!

הם עולים בסביבות ה200 ש"ח, נראים טוב, והאיכות שלהם לא יותר נמוכה מה2500!

ככה שזה אותה איכות וגם זול יותר. נהדר לא?

פורסם
  • מחבר

יש לינק?

זאפ לא מוצא, ובקספ אין

פורסם

:-[

לצערי אין לינק... אם אתה רוצה לראות תמונה שלהם חפש בגוגל AECAN 199- בתמונות...

אני יודע שיש חנויות שמוכרות אותם, רק לא יודע איזה :-\ (אני את שלי קניתי בטבריה... אם ים יש, אז אני בטוח שיש בעוד מקומות...)

פורסם

אז לצערי זה לא אופציה...

מסתבר שלאותו חבר שיש את ה-AVS300 יש אח עם 2500....

אני כנראה אקפוץ לשם לבצע השוואה בעצמי לפני שאני קונה, אבל מהמילים שלהם, ל2500 יש פשוט יותר עוצמה ווליום יותר גבוהה (אם כי הם אומרים שלפעמים גם אובר באס...).

אני נוטה כרגע להשקיע את ה-70 שקל יותר האלו ולקחת את ה-2500...

פורסם

כדאי לך יותר 2500, SBS לא ממש טובים, קח את ה2500 יחזיקו לך הרבה זמן, ועם זה רק ה 70שקל, אז ממש כדאי לך.

פורסם

אז הנה, סתכלו בתמונה - זאת הייתה ההחלטה שלי... ל-SBS ול-AVS פשוט לא היה מספיק ווליום :)

אגב, כשקיבלתי את הקופסא ב-KSP ציפתה לי הפתעה קטנה. מסתבר שקריאייטיב החליטו לחסוך ב2500, ובשלט החוטי שלה אין שליטה על הבאס ואין יציאת אוזניות (בניגוד לשלט החוטי של ה-5200 שיש לשותף שלי...).

איך הם אני אולי ארשוםפ כשאני אחבר אותם למחשב שלי היום בערב (למרות שאני ממש לא איזה אודיופיל...).

פורסם
  • מחבר

אגב, כשקיבלתי את הקופסא ב-KSP ציפתה לי הפתעה קטנה. מסתבר שקריאייטיב החליטו לחסוך ב2500, ובשלט החוטי שלה אין שליטה על הבאס ואין יציאת אוזניות

איזו תמונה?

יש שליטה על הבאס לא מהשלט?

ד"א, יש לך רמקולים בזכותי. הייתי שם ביום שלישי, ולא היה במלאי, אז הוא הזמין... :silly:

פורסם

אני רק רוצה להגיד שאני עם הATP3 כבר שנה ואני פשוט נהנה כל יום מחדש, רמקולים פשוט מדהימים.

אם בכל זאת תחליט להעלות את התקציב אז אני חושב שזאת צריכה להיות הבחירה הראשונה שלך..

פורסם

אני אידויט או שאני אידיוט (טוב כולנו יודעים שאני גאון, אבל כנראה שאני הייתי עייף מידי...).

הייתה אמורה להיות שםתמונה של ה-Inspire החדשים שלי.... 2500....

פורסם

אני אידויט או שאני אידיוט (טוב כולנו יודעים שאני גאון, אבל כנראה שאני הייתי עייף מידי...).

הייתה אמורה להיות שםתמונה של ה-Inspire החדשים שלי.... 2500....

אם התכוונת לאלה

prod461_hdr_1_6_1.jpg

אז אם כבר הולכים על הinspire, אז אפשר לקבל תמורת תוספת של 20 שקל (ככה זה יצא) את ה inspire 4400

prod446_hdr_1_6_1.jpg

שהם אותו הדבר רק עם 4 רמקולים.. אני עשיתי את הטעות שקניתי את ה2500 ב280 במקום את ה4400 ב300.

איזו תמונה?

יש שליטה על הבאס לא מהשלט?

ד"א, יש לך רמקולים בזכותי. הייתי שם ביום שלישי, ולא היה במלאי, אז הוא הזמין... :silly:

יש שליטה על הבאס/טראבל על הסאב (מאחוריו), בשלט הקטנטן יש רק שליטה על הווליום (אפשר לראות בתמונה ב2500) וב4400 יש שלט אני חושב, ושוב אני ממליץ ללכת על ה4400.

פורסם

איפה ראית את ה-4400 ב-300... אני ראיתי אותם רק ב-400...

לא שזה משנה, אין לי מקום להם בדירה כאן. אבל אולי הייתי הולך עליהם לבית. למרות שאם כבר להתקדם בבית אז ל-5.1 ולא שוב ל-4.1...

פורסם

את ה-4400 אפשר למצוא במרדנית ב-300 שקל

לדעתי שווה לך להשקיע בשביל ה-2500 גם כי ה- SBS יותר חלשים, וגם כי ה-SBS היא הסדרה הכי זולה של קריאטיב, הסאונד של ה-2500 הרבה יותר טוב.

המתחרים מלוגיטק יקרים יותר, ככה שאני לא מוצא ל-2500 תחליפים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים