עבור לתוכן

סמפרון 2300 או Duron 1800 או אינטל סלרון D ?

Featured Replies

פורסם

קודם כל שלום לכולם וחג שמח :hat:

השאלה שלי היא כזאת עד היום עבדתי רק על אינטל ! וזה כל מה שהכרתי היה לי 386,486,פ 3 . . . וכו'.

כרגע אני מעוניין להחליף את עגלת הפנטיום 3 ו ה SDR במחשב חדיש יותר מה שכן אני לא גיימר מטורף.

אני רוצה להרכיב מחשב לעבודות DESK אופיס אינטרנט בעיקר אבל גם לשחק מדי פעם FIFA :smile1:

יש לי יבואן בנתניה שנקרא GYRO והצצתי באתר וראיתי מבחר של מעבדי AMD ו גם סלרון D

במחיר שאני מעוניין יש סמפרון ב 80 $ ה 2300 ויש ב 45 $ את הדורון 1800 שגם הוא ביחס לפנטיום 3 יותר חדיש ומתקדם

על הנייר הסמפרון עדיף למרות שמהירות השעון שלו נמוכה יותר ב 300 מה"ץ מהדורון אך הוא תומך בזכרונות 333 בניגוד לדורון שהוא תומך רק 266

והשאלה הנוספת אם כבר משקיעים כל כך הרבה בסמפרון 80 $ לא עדיף לקנות כבר סלרון D ? במחיר הזה ? כי הליבה שלו מבוססת פרסקוט 0.09 M

ועוד משהו...בהנחה שהחלטתי ללכת על AMD ראיתי שני לוחות 1 - ECS ו..ה 2 של ABIT .

העלית עולה 51 דולר והאביט 61 דולר על הנייר לשניהם אותו צי'פסט NFORCE2 השאלה אם אפשר לקחת את העלית ?

או שהם כל כך גרועים :(

זה הקישור ללוח של העלית - http://www.gyrotech.co.il/product.php?part=MB139

וזה הקישור ללוח אביט - http://www.gyrotech.co.il/product.php?part=MB010

*דרך אגב יש לוח טיפה יותר מתקדם של האביט S2G שעולה 71 $ אבל אני מעדיף לחסוך כמה שיותר.

המטרה שלי זה להרכיב מחשב יותר איכותי מהפנטיום 3 שיש לי אבל במקביל אני לא מחפש מפלצת משומנת ב 64 ביט

בזיכרון ובתדרים משוגעים...משהו לעסק אבל שיעבוד כמו שצריך ולא יזחל כמו שיש לי עכשיו !

אשמח לקבל מכם תגובה בתודה מראש.

פורסם

מה התקציב שלך ומה החלקים שאתה צריך?

פורסם
  • מחבר

ברמת העיקרון יש לי את כל החלקים מלבד המעבד והלוח.

כרטיס מסך , זיכרון וכו'.

המפרט העתידי אמור להיות.

מעבד : Sempron2200/Duron1800/Celeron D

לוח : או עלית או אביט

זיכרון : 256 MB של TWIMOS - בתיזמון של 2.5 CL

כרטיס מסך - GF4 בנפח של 64 מ"ב כפול 4*8

דיסק קשיח : 1 - 15 GB של WD והשני גם של WD בנפח של 30 GB

צורב LG 40*12*40

DVD של PIONEER מקווה שרשמתי טוב

FD 1.44

ומארז עם ספק דיי ישן :)

*שאלה חשובה ! - אני יודע שזה לא ממש קשור אבל אם אפשר לקבל הסבר מפורט גם על הטכנולוגיה של ה 64BIT תודה

נמאס לי לשמוע "מעבד חזק יותר" כאילו דה ! אבל יותר פירוט ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים