פורסם 2005 באפריל 2720 שנים קודם כל שלום לכולם וחג שמח השאלה שלי היא כזאת עד היום עבדתי רק על אינטל ! וזה כל מה שהכרתי היה לי 386,486,פ 3 . . . וכו'. כרגע אני מעוניין להחליף את עגלת הפנטיום 3 ו ה SDR במחשב חדיש יותר מה שכן אני לא גיימר מטורף. אני רוצה להרכיב מחשב לעבודות DESK אופיס אינטרנט בעיקר אבל גם לשחק מדי פעם FIFA יש לי יבואן בנתניה שנקרא GYRO והצצתי באתר וראיתי מבחר של מעבדי AMD ו גם סלרון D במחיר שאני מעוניין יש סמפרון ב 80 $ ה 2300 ויש ב 45 $ את הדורון 1800 שגם הוא ביחס לפנטיום 3 יותר חדיש ומתקדם על הנייר הסמפרון עדיף למרות שמהירות השעון שלו נמוכה יותר ב 300 מה"ץ מהדורון אך הוא תומך בזכרונות 333 בניגוד לדורון שהוא תומך רק 266 והשאלה הנוספת אם כבר משקיעים כל כך הרבה בסמפרון 80 $ לא עדיף לקנות כבר סלרון D ? במחיר הזה ? כי הליבה שלו מבוססת פרסקוט 0.09 M ועוד משהו...בהנחה שהחלטתי ללכת על AMD ראיתי שני לוחות 1 - ECS ו..ה 2 של ABIT . העלית עולה 51 דולר והאביט 61 דולר על הנייר לשניהם אותו צי'פסט NFORCE2 השאלה אם אפשר לקחת את העלית ? או שהם כל כך גרועים זה הקישור ללוח של העלית - http://www.gyrotech.co.il/product.php?part=MB139 וזה הקישור ללוח אביט - http://www.gyrotech.co.il/product.php?part=MB010 *דרך אגב יש לוח טיפה יותר מתקדם של האביט S2G שעולה 71 $ אבל אני מעדיף לחסוך כמה שיותר. המטרה שלי זה להרכיב מחשב יותר איכותי מהפנטיום 3 שיש לי אבל במקביל אני לא מחפש מפלצת משומנת ב 64 ביט בזיכרון ובתדרים משוגעים...משהו לעסק אבל שיעבוד כמו שצריך ולא יזחל כמו שיש לי עכשיו ! אשמח לקבל מכם תגובה בתודה מראש.
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מחבר ברמת העיקרון יש לי את כל החלקים מלבד המעבד והלוח. כרטיס מסך , זיכרון וכו'. המפרט העתידי אמור להיות. מעבד : Sempron2200/Duron1800/Celeron D לוח : או עלית או אביט זיכרון : 256 MB של TWIMOS - בתיזמון של 2.5 CL כרטיס מסך - GF4 בנפח של 64 מ"ב כפול 4*8 דיסק קשיח : 1 - 15 GB של WD והשני גם של WD בנפח של 30 GB צורב LG 40*12*40 DVD של PIONEER מקווה שרשמתי טוב FD 1.44 ומארז עם ספק דיי ישן *שאלה חשובה ! - אני יודע שזה לא ממש קשור אבל אם אפשר לקבל הסבר מפורט גם על הטכנולוגיה של ה 64BIT תודה נמאס לי לשמוע "מעבד חזק יותר" כאילו דה ! אבל יותר פירוט ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.