עבור לתוכן

Venice בחנויות (עדכון בעמוד 2)

Featured Replies

פורסם

טוב נו, אז בחנות אחת בינתיים (שימו לב, לא PREORDER אלא IN STOCK)...

איפה? newegg כמובן.

נכון לעכשיו רק 3500+ אבל בטח האחרים יצוצו בימים הקרובים.

פורסם

יש עליו פרמיה קטנה במחיר

פורסם

אוף חשבתי שזה בחנויות בישראל=[

פורסם
  • מחבר

בישראל עוד כשבועיים בטח...

פרמיה של 9$ (בדגם של ה-3500), לא נורא בהתחשב בכך שאתה מקבל מעבד שתומך ב-SSE3, מצוייד בבקר זכרון משופר ומסוגל להגיע ל-2.8GHZ במתח המקורי של 1.4 :xyxthumbs:

פורסם

בישראל עוד כשבועיים בטח...

פרמיה של 9$ (בדגם של ה-3500), לא נורא בהתחשב בכך שאתה מקבל מעבד שתומך ב-SSE3, מצוייד בבקר זכרון משופר ומסוגל להגיע ל-2.8GHZ במתח המקורי של 1.4 :xyxthumbs:

אין ספק שהויניס יהיה שווה את ה 50-60 שקל יותר , מחכים ומצפים לו :xyxthumbs:

אבל עדיין לדעתי לא כדאי להכליל שהרי לא כולם יגיעו ל 2.8g במתח המקורי, יהיה טובים יותר ויהיה פחות ובכל אופן מדובר באותה ליבה כמו הוינציסטר שעברה שידרוגים שחלקם חשובים יותר וחלקם פחות - sse3 אבל עדיין מדובר באותו בגדול באותו מעבד.

פורסם
  • מחבר

בגדול נכון. אבל אם לדקדק הייתי מרהיב ואומר שזה היה אמור להיות הווינצ'סטר, בקר זכרון לא מסורס (אמנם לא בכוונה) ומתח נמוך.

פורסם

וליבה בשיטת סיליקון מתוח

פורסם

לא הייתה איזה שהיא בידקה שהראתה שהוא צורך יורת חשמל מהוינצ'סטר?

נראה לי בXBIT-LABS... יכול להיות?

פורסם

אין ספק שהויניס יהיה שווה את ה 50-60 שקל יותר , מחכים ומצפים לו  :xyxthumbs:

אבל עדיין לדעתי לא כדאי להכליל שהרי לא כולם יגיעו ל 2.8g במתח המקורי, יהיה טובים יותר ויהיה פחות ובכל אופן מדובר באותה ליבה כמו הוינציסטר שעברה שידרוגים שחלקם חשובים יותר וחלקם פחות - sse3 אבל עדיין מדובר באותו בגדול באותו מעבד.

ליבה משופרת ובטכנולוגיית ייצור חדשה, strained silicon

על הווניס יש כמה מליון יותר טרנזיסטורים מאשר על הדגם הקודם.

שיטת הייצור החדשה משפרת את ענין צריכת החשמל ומאמפשרת

לאתלון 64 להגיע למהירויות שעון גבוהות יותר.

ידיעה נחמדה.

פורסם

i like it :jump: :jump: :jump:

פורסם

ליבה משופרת ובטכנולוגיית ייצור חדשה, strained silicon

על הווניס יש כמה מליון יותר טרנזיסטורים מאשר על הדגם הקודם.

שיטת הייצור החדשה משפרת את ענין צריכת החשמל ומאמפשרת

לאתלון 64 להגיע למהירויות שעון גבוהות יותר.

ידיעה נחמדה.

אפילו ישנה, אם אני לא טועה זו המצאה של ibm שנמצאת בשימוש גם על ידי אינטל בפרסקוטים השונים.

גם ל amd השיטה לא תקדימית, הסיליקון המתוח עובד כבר על ה fx ועל עוד כמה מעבדי 64 :beerchug:

פורסם
  • מחבר

עדכון:

ב-MONARCH כבר זמינים במלאי הדגמים הבאים:

3000,3200,3500,3800,4000

פורסם

בטח יסקלו אותי..אבל מה זהVenice?

פורסם

ליבה חדשה למעבדי האת'לון 64 בעלת אפשרויות אוברקלוקינג מרשימות ותמיכה בסט הפקודות SSE3 למרות שעדיין לא הרבה תוכנות משתמשות בסט הזה.

אפשר לעשות אוברקלוק לליבה הזאת לעוד 800MHz בלי להוסיף מתח ובלי להתאמץ עם הקירור BOX הסטנדרטי

פורסם

ליבה חדשה למעבדי האת'לון 64 בעלת אפשרויות אוברקלוקינג מרשימות ותמיכה בסט הפקודות SSE3 למרות שעדיין לא הרבה תוכנות משתמשות בסט הזה.

אפשר לעשות אוברקלוק לליבה הזאת לעוד 800MHz בלי להוסיף מתח ובלי להתאמץ עם הקירור BOX הסטנדרטי

אבל למי שלא עושה אוברקלוק המעבד האלה דומים למעבדים שכרגע בשוק

עריכה:

האם יש הבדל, לאלה שלא עושים אוברקלוק, בין המעבדים: Winchester, Venice, San Diego

יותר טובים? איכותיים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים