עבור לתוכן

הצעתכם למפרט משחקים ב-5500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אופס, יצאתי אידיוט.

פשוט משהו דפוק באתר, לחצתי על מידע ובכלל הופיע מידע על לוח אחר ולא שמתי לב אבל ידעתי שמשהו לא בסדר שכתוב דיורון  :screwy:

לא אשמתך לוג'יק פישלו ושמו מידע ולינק של גירסת Pro (סוקט A עם AGP) ולא ProII (סוקט 939 עם PCI-E)

פורסם

עדיף 6600gt עם ג'יגה זיכרון מאשר 800xl עם 512.. 512 פשוט לא מספיק היום למשחקים כבדים.

פורסם

עוד אופציה:

שם מוצר כמות מחיר סופי

Compucase 6A21-400 Black (Hec 400LDT) Mini ATX Case 1 449 ¤

NEC ND-3520AB 16/16/24//48/16/48 Bulk Black DVD±R/RW 1 339 ¤

AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray + TT TR2 for AMD64 1 869 ¤

Citizen/Sony/Samsung Black 1.44MB 3,5" FDD 1 55 ¤

Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 1 529 ¤

Logitech Media Keyboard 1 169 ¤

Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard 1 659 ¤

Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory 2 618 ¤

Logitech MX510 Blue High Performance PS2 | USB Optical Mouse 1 259 ¤

Creative Inspire T5900 5.1 Speakers 1 799 ¤

Leadtek FX6600GT PX6600GTTDHEXT PCI-e 128Mb Retail Video Card 1 1269 ¤

סה''כ: 12 6014 ¤

פורסם

דווקא העכבר טוב. לפי התמונה התרשמתי לטובה ואני דיי בטוח שלמחירו הוא הטוב ביותר.

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6152

עכבר טוב לשימוש משרדי. לגיימר לא הייתי לוקח אותו  והייתי הולך על משהו כמו MX 510 או בכלל על MX 518.

פורסם

עכבר טוב לשימוש משרדי. לגיימר לא הייתי לוקח אותו  והייתי הולך על משהו כמו MX 510 או בכלל על MX 518.

טוב, CUT THE BULLSHIT. אל תנסה לעשות רושם, העכבר הזה הרבה יותר מלשימוש משרדי!

אני לא חס וחלילה משווה אותו לסדת ה-MX אבל בתור עצמו וגם בהשוואות לאחרים באותו מחיר הוא מהמובילים.

זה עכבר משרדי.

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1468

EVEMAN המפרט טוב אבל המארז+ספק פחות טובים משלי משמעותית. המקלדת באותה רמה (תצחקו תצחקו אבל זה נכון) ורק העכבר יותר טוב.

אבל אם העכבר שלי לא יתאים יהיה קל יותר לשדרג לעכבר ההוא. אם הוא רוצה לשדרג חלקים אצלי יהיה הרבה יותר פשוט בגלל ספק חזק ביותר.

פורסם

BOSE,המקלדת שנתתי לו היא פצצתית ברמות ולא רואה את GENIUS ממטר.פשוט 2 חברות שונות.

אפשר לקחת את המפרט שלי ,לקחת מארז צנברו עם ספק ENERMAX 350 וואט ,והוא יוסיף 100 שקל.

טוב ניתן לו להחליט שיקח מה שהוא רוצה.

פורסם

BOSE,המקלדת שנתתי לו היא פצצתית ברמות ולא רואה את GENIUS ממטר.פשוט 2 חברות שונות.

אפשר לקחת את המפרט שלי ,לקחת מארז צנברו עם ספק ENERMAX 350 וואט ,והוא יוסיף 100 שקל.

טוב ניתן לו להחליט שיקח מה שהוא רוצה.

כנראה שלא הקלדת על שניהם, אני כן ואני יכול לאמר לך בלב שלם שהם באותה רמה ולוג'יטק לוקחים כסף על השם (ואני בעל לוג'יטק).

פורסם

לוגיטק לא לוקחים על השם לדעתי.המוצרים שלהם כמה רמות מעל מוצרים של GENIUS.אתה מדבר על השוואה רק על פי נוחות הקלדה או גם פיצרים שיש על המקלדת?

פורסם

לוגיטק לא לוקחים על השם לדעתי.המוצרים שלהם כמה רמות מעל מוצרים של GENIUS.אתה מדבר על השוואה רק על פי נוחות הקלדה או גם פיצרים שיש על המקלדת?

דיברתי על שניהם.

אותה רמה, אין לי ספק בכלל.

תבין, ההבדל 90 שח. האופציות פחות או יותר אותו דבר, ההקלדה נוחה בשניהם והעיצוב של הלוג'יטק קצת יותר יפה.

פורסם

סליחה, אבל זה שטויות..

כדאי לקחת MS OPTICAL OEM וחומרה טובה יותר.

אני שם כסף שזה עדיף, והMS מספיק טוב. :bash:

פורסם

סליחה, אבל זה שטויות..

כדאי לקחת MS OPTICAL OEM וחומרה טובה יותר.

אני שם כסף שזה עדיף, והMS מספיק טוב. :bash:

צודק :kopfpatsch::screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים