עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מה, מי שערל נהנה יותר ?

Featured Replies

פורסם

ערלים לא רק שהם נהנים יותר, גם בנות הזוג שלהם נהנות יותר, בייחוד במהלך המשחק המוקדם שבו קיים חיכוך גבוה במיוחד בין העורלה לדגדגן. אם יש כאן בחורה שהייתה עם ערל, אז היא בטח יכולה להעיד על כך.

גם במהלך האקט עצמו הבחורה נהנית יותר, מכיוון שערל יכול לתנות אהבים בצורה עדינה ואיטית, בעוד שנימול צריך להיות יותר אגרסיבי כדי להגיע לאורגזמה.

אין שום הבדל לגבי העניין הזה אם מלו אותך בגיל 8 ימים או בגיל 20. פשוט מי שמלו אותו בגיל 8 ימים, פשוט לא יודע מה הוא מפסיד, מכיוון ששללו ממנו את ההזדמנות לחוות בכך בעצמו ולהחליט האם הוא מעוניין במילה או לא.

לגבי זה שערלים גומרים יותר מהר זה לא לגמרי נכון. מדובר בעניין סובייקטיבי לחלוטין. לערל יש אפשרות טכנית לגמור יותר מהר מנימול, במידה והוא מעוניין בכך, בשל חיכוך יותר גבוה. אולם, באמצעות שיטות שונות גם ערלים וגם נימולים יכולים להשהות את האורגזמה במידה ניכרת, עד מספר שעות באימון נכון.

בכריתה של העורלה אין ממש איבוד עצבים ניכר (לא משנה באיזה גיל הניתוח מבצע). ההנאה נובעת מחיכוך רב של העורלה בכיפת איבר המין הגבר ובדגדגן של האישה.

המחקר שנערך לגבי חשיפה גדולה יותר של ערלים למחלות מין מאשר נימולים. מדובר במחקר שנוי במחלוקת שהתוצאות שלו לא אמינות במיוחד. מלבד זאת, מדובר בחשיפה למחלות מין בזמן ביצוע של יחסי מין לא מוגנים (בלי קונדום). במין בטוח, לא קיים הבדל בחשיפה למחלות מין בין ערלים לנימולים.

מישהו מוכן בבקשה להסביר לי למה מילה של גברים היא לגיטימית, בעוד שמילה של נשים היא לא לגיטימית ומוקעת בכל העולם המערבי?

באופן אישי, כנימול אני יכול להגיד שאני לא מרגיש בחסך כלשהו, וגם מעולם לא קיבלתי תלונות מבנות הזוג שלי (להיפך), אבל הייתי מעדיף שהבחירה תישאר בידיי. מהבנים שלי אני בטוח אחסוך את החווייה המיותרת הזו.

נראה שעשית דוקטורט בענייני קצה-הזין :o

פורסם

מה עם האסתטיקה?

אאני אישית לא מעוניין בדבר כזה

sharpei.jpg

בשום חלק מהגוף שלי.

:)

הנה כמה דעות מענינות וקצת מידע בנושא מוויקיפדייה

והנה הסבר יפה (יש איורים אז תיזהרו :-\ )

f the surgery was performed on an infant, by adulthood a relatively thick keratin layer will have formed on the normally skinless mucosal surface of the glans, which further reduces the stimulation. If the circumcision was performed as an adult, the keratin layer will form, and the sensitivity of the glans will gradually be reduced over time
פורסם

זה שהרבה אמריקאים (בלי קשר לדת) מלים את הבנים שלהם לא אומר שהדבר בסדר. הם עושים את זה מכיוון שהם חושבים שזה יותר יפה מבחינה אסטטית, שזה דבר פשוט מגוחך מכיוון שיופי זה דבר סובייקטיבי. אחרים מבצעים מילה מאחר ורופאים מסויימים טוענים שהדבר יותר בריא, שזה דבר ממש לא נכון.

יש גם הרבה נשים ששמות בשדיים שלהן סיליקון מסיבה לא ברורה, דבר שעשוי לפגוע בהן מבחינה בריאותית. יש אנשים שחושבים שסיליקון ושדיים גדולים זה דבר יפה. אני חושב שזה מכוער. לכל אחד יש את הטעם האישי שלו.

כשם שמילת נשים הוא אקט ברברי, כך גם מילת גברים הוא אקט ברברי שיש להוקיעו. מדובר בניתוח קוסמטי חסר כל תועלת בריאותית או אסטטית שלא ניתן לבטל. יש להוציא מחוץ לחוק ניתוחים כאלה שמבוצעים בתינוקים חפים מפשע שלא מסוגלים להגן על עצמם.

בארה"ב, לא יהודים לפחות מבצעים מילה בבי"ח או במרפאה ע"י רופא מומחה בתנאים סטריליים ובהרדמה. ביהדות מבצעים מילה בחדר לא סטרילי הומה אדם בידי אדם שהוא לא רופא ובלי הרדמה. טיפת יין לא נחשבת להרדמה, ואל תגידו לי שהתינוק לא מרגיש את זה.

חילונים שמבצעים ברית מילה לבנים שלהם, לא עושים את זה משום אמונתם הדתית, אלא מכיוון שהכפייה הדתית בארץ הפכה את הדבר לנורמה מחייבת שיש לבטל אותה.

לגבי Sex and the City, הכותבת של הסדרה היא לא יהודייה, במקרה?

overload,

איזה כלב חמוד! :D

פורסם

מה זהו?

אין יותר על מה לדבר?

פורסם

אפשר להתחיל עצומה כנגד הבריתות במדינה.

לעודד את המודעות לניתוח הלא נחוץ הזה, אולי יש סיכוי שאנשים יתחילו להבין כמה זה מיותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.