עבור לתוכן

|מבקש המלצה|- רמקולים הכי זולים שיש, אבל איכותיים.

Featured Replies

פורסם

כן ברור זה מובן

• תגובות 30
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

עם אאתה רוצה קרייטיב בישביל ליתפוס תחת על החברה אז בכייף

:-X

זאת בכלל לא הסיבה שאני מעוניין לקנות את ה-CREATIV דווקא. אני פשוט גולש פה המון בפורום אודיו וקולנוע, ורואה כל הזמן את השם של החברה הזאת,

ומלא דברים טובים שאומרים עליה וממליצים על המוצרים שלה. אז אני משער שהיא חברה מצויינת בתחום הזה, ובגלל זה אני מעדיף את המוצר שלה!

תודה לכולכם דרך אגב :). אני אקנה את הרמקולים של ה-CREATIV, מהחנות g-tech שהבאתם אליה קישור. רק 4 ימים עד למשלוח וגם בחינם :)

פורסם

נו כמו שאמרו כאן קודם טבעי שתרצה קרייטיב כמו כולם

פורסם

זה טיבעי שאנשים מעדיפים חברה שמתמחה בסאונד

ממתי קריאטיב "מתמחים בסאונד" ?

פורסם

מאז ומתמיד כאילו דאאאאאאאאאא

פורסם

ממתי קריאטיב "מתמחים בסאונד" ?

סאונד למחשבים

פורסם

מה מצחיק הם מייצרים כרטיסי קול ורמקולים אז מה הם עוסקים במכוניות?

פורסם

זה שהם מייצרים אותם, ואפילו זה שהם המובילים בשוק, לא אומר שהם מתמחים בזה ושהמוצרים שלהם ברמה גבוהה...

פורסם

מה אתה אומר הכרטיסי כול שלהם בין הטובים הרמקולים גם מצויינים תן רמקולים ברמה של קרייטיב

פורסם

פחחח...

הכרטיסי קול שלהם ממוצעים מינוס, והרמקולים גם.

רמקולים יותר טובים? אני קצת ממהר עכשיו אז בלי לפרט יותר מדיי (הרי ברור שצריך תמיד להשוות דגמים ספציפיים ולא סתם חברות) אני אזרוק כמה שמות: Altec Lansing, Klipsch, ואפילו Logitech.. הכל זה בקטגוריה של "רמקולים ייעודיים למחשב", כן ?

פורסם
  • מחבר

אז יש המלצה לקנות רמקולים מחברה אחרת בתקציב הזה?

פורסם

במחירים האלה (עד 200 ש"ח) זה הכי טוב שאתה יכול לקנות

פורסם
  • מחבר

אההה, בסדר... שוב תודה..

פשוט ראיתי פה הודעות שיש חברות טובות יותר מ-CREATIVE, אז רציתי לוודא שההמלצה שנתתם לי הכי טובה :).

פורסם

אההה, בסדר... שוב תודה..

פשוט ראיתי פה הודעות שיש חברות טובות יותר מ-CREATIVE, אז רציתי לוודא שההמלצה שנתתם לי הכי טובה :).

יצא לי לשמוע רמקולים של קרייאטיב באותו תקציב , הם נותנים תמורה טובה למחיר שלהם .

תתחדש .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים