עבור לתוכן

מישהו יודע משהו על PMP-140?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות את הנגן (לא בארץ) אבל אני רוצה לוודא אם אפשר לקנות לו עוד סוללה נטענת ומטען נפרד רק לסוללה?

פורסם
  • מחבר

כי ארקוס יש רק 20 ג'יגה או 80 או 100 אני רוצה 40 או 60

פורסם

השאלה אם זה שווה את ה TRADEOFF בשאר הדברים...

פורסם
  • מחבר

שווה את המה?

פורסם

TRADEOFF... אתה מקבל יותר קיבולת, אבל מה לגבי איכות המכשיר.. ממה שראיתי באינטרנט הוא פחות טוב מה ARCHOS..

פורסם
  • מחבר

האיכות אולי יותר טוב... אבל יש לי 23 ג'יגה של שירים וזה אומר שבשביל לנצל את הארקוס של ה20 ג'יגה אני נאלץ לא להכניס את כל השירים ואני שונא את זה...

וגם צריך להשאיר מקום לוידאו ותמונות... ואין לי תקציב לקנות 80 ג'גיה זה יותר מדי יקר...

אבל אם היה 40 ג'גיה הייתי קונה רק ארקוס אבל אין כזה... (אני מתכוון לAV440 אם היה)

בגלל זה אני רוצה PMP140 שמתאים בדיוק למה שאני צריך...

מישהו יודע אם ניתן להחליף את הסוללה ידנית או שצריך לשלוח לIRIVER?

פורסם

אני ממליץ לך על הארכוס גם.. אל תלך על האייריבר !

פורסם
  • מחבר

בכיף הייתי קונה את הארקוס :jump:

אבל 20 ג'יגה לא מספיקים לי ו80 זה גם יקר וגם זה יותר מדי מי צריך 80 ג'יגה לשירים, סרטים ותמונות? כמה סרטים כבר אפשר לראות בטיול?

אם היה ארקוס של 40 ג'יגה הייתי קונה בלי לחשוב פעמיים אבל אין בגלל זה אני רוצה את הריבר כי הוא 40 ג'יגה

מישה מוכן לענות על השאלה עם הסוללה? אם אפשר להחליף ידנית את הסוללה בלי להסתבך כמו בפלאפון כדי לקחת 2 סוללות לטיול לדוגמה?

פורסם

באתר החברה לא אומרים אם הסוללה יוצאת או לא ?

פורסם

אני מניח שאם הם מוכרים סוללה, אז היא ניתנת להחלפה.. בכל מקרה, אתה יכול לבדוק ב MISTICRIVER, האתר בתחום, או לשלוח להם מייל ולשאול..

פורסם
  • מחבר

תודה זה באמת הגיוני שאם מוכרים סוללה אז היא ניתנת להחלפה...

מישהו יכול לתת לינק לאתר עם תמונות של הנגן ליד נגנים אחרים או ליד פלאפון או משהו דומה כדי לראות את הגודל?

פורסם
  • מחבר

מישהו שיחק פעם עם הנגן?

איך הוא נוח? גדול? כבד?

יש לו נרתיק?

פורסם

תקרא בבקשה את חוקי הפורום, אין לעשות DOUBLE POSTING, בשביל זה יש כפתור עריכה..

פורסם
  • מחבר

סליחה... לא ידעתי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים