פורסם 2005 באפריל 2720 שנים חלמתי שאני קם בבוקר ואז ניגש למחשב כדי להדליק אותו כמו בכל יום שאני עושה וזה פשוט לא נידלקאחרי שקמתי רצתי למחשב וניסית להדליק והוא נידלק
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים הינה זה מתחיל כל אחד מספר על מה שהוא עדה או חלם חחחח ספם רציניחלמיתי שאני קם בבוקר הולך להשתין ולא יוצא כלום אבל אני עדיין רוצה להשתין.... קמתי מהר רצתי לשירותים להשתין אבל הכל בסדר(ברור שזה בצחוק)
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים איזה ספםאבל תשמעו מה היה לי פעםהתעוררתי לביהס, הלכתי למדתיואז ההורים מעירים אותי ואומרים לי ללכת לביהס! ואני חשבתי שזה יום אחרי כי כבר הלכתי!ואז היה סיוט כפול, פעמיים באותו יום להיות בביהס
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים איזה ספםאבל תשמעו מה היה לי פעםהתעוררתי לביהס, הלכתי למדתיואז ההורים מעירים אותי ואומרים לי ללכת לביהס! ואני חשבתי שזה יום אחרי כי כבר הלכתי!ואז היה סיוט כפול, פעמיים באותו יום להיות בביהס זה קרא גם לי.
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים פעם חלמתי שאני חוזר בגלגול אחורה ואני כושי!!כושי אמיתי מטייל בזימבבווה צד אריות וכאלה עם כידון וזה היה חלום בסטנשמתי אויר חם אבל צח SEE WHAT I MEAN
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים אני מקווה בשבילכם שאתם לא באים למפגש מה לעזאזל התראד הזה אמור להיות?! באים באים ,למה לא באים
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים חלמתי שהזון חוזר למצב שהוא היה בו לפני שנתיים, שהתעוררתי רצתי למחשב וראיתי שעדיין שום דבר לא השתנה :-[
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים חלמתי שאני קם בבוקר ואז ניגש למחשב כדי להדליק אותו כמו בכל יום שאני עושה וזה פשוט לא נידלק אחרי שקמתי רצתי למחשב וניסית להדליק והוא נידלק וואו ענק! גם בחלומות יש ספקים ג'נריים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.