פורסם 2005 באפריל 2720 שנים אתמול קניתי מקלדת USB. רציתי לחבר אותה ב-USB שבקדמת המארז, ובגלל זה אני חיברתי אתמול את החוטים של ה-USB בלוח אם במקום המתאים. אבל יכול להיות שאני התבלבלתי בסדר החיבורים של החוטים, של ה-GND, VCC, +1, -1. בכל מקרה, המקלדת הפסיקה לעבוד ואני חושד שחיבור לא נכון של החוטים גרם לזה. רק רציתי לדעת, זה אפשרי? למזלי המוכר הסכים להחליף את המקלדת (לא סיפרתי לו על כל הקטע הזה כמובן :)
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים לא אפשרי ביכלל יש רק דרך אחת לחבר אתה לא תוכל להכניס את זה הפוף או משו כי זה פשוט לא יכנס זה כמו תקע ושקע
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מחבר לא הבנת אותי!אני לא חיברתי את החוטים של ה-USB למקום שלא שייך להם בלוח האם, אני חיברתי אותם במקום המתאים רק בסדר הפוך.זאת אומרת, המבנה אמור להיות כך (משמאל לימין):VCC, -1, +1, GNDאני חיברתי את זה ההפך, בסדר ההפוך... .
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מחבר לא עשיתי את זה בכוונה :. פשוט כבר יותר משנה שלא חיברתי את ה-USB, וקצת התבלבלתי בסדר החיבורים... הייתי די בטוח שאני מרכיב את זה בצורה נכונה. אבל למזלי הסכימו להחליף את המקלדת בחנות. תודה לך על התשובה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.