פורסם 2005 באפריל 2720 שנים עיצוב ראשון:פורטל מעצבים/פורטל של לא'דע מה.. לחצו כאן בכדי לצפות בעיצוב.עיצוב שני:אתר תדמית/פורטפוליו למעצב.. לחצו כאן בכדי לצפות בעיצוב.
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים הראשון מצויין, נראה כמו אתר של חברה או מותג כלשהו.אהבתי.השני יפה אבל לא ממש מוצלח, נראה מעצבן מאוד ומלא בדברים.מקווה שהסברתי את עצמי טוב.
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים גם אם הייתי זקוק נואשות למידע באתר הראשון לא הייתי נכנס אליו, לא מוכן להקריב את הראיה שלי בשביל שום אתר.הראשון מצויין, נראה כמו אתר של חברה או מותג כלשהולדעתי הצבעים גורמים לו להראות כמו פורטל שילדון צעיר בנה, ממש רחוק מלהראות כמו אתר רציני.הבעיה היא שאתה יותר מידי קיצוני, זה או שהצבעים זוהרים בצורה מזעזעת וילדותית, או שזה אתר שחור לבן...
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים הראשון נראה כמו כל אתרי הספורט העלובים האלה והשני נראה כמו האר הרשמי של בית הקברות העולמי...
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים עיצוב ראשון:פורטל מעצבים/פורטל של לא'דע מה.. לחצו כאן בכדי לצפות בעיצוב.עיצוב שני:אתר תדמית/פורטפוליו למעצב.. לחצו כאן בכדי לצפות בעיצוב.אוקי, מה אתה רוצה מהחיים שלי?
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים נחמד... אבל:הראשון באמת צבעוני מידי ונראה מבולגןהשני אשכרה כמו מודעת אבלשניהם צריכים ברק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.