פורסם 2005 באפריל 2720 שנים שלוםיש לי 5 רמקולים סידרה 6 של B&W ועכשיו קניתי LCD 37" HDTV עם כל החיבורים החדישים ביותריש לי עוד DVD ישן מהדיוטי פרי של LG שכבר עושה בעיותורסיבר DENON AVR-1602 את הרסיבר אני נותן לאחי והדיוידי נראה לי ילך סתם לסלון לשימוש של פעם ב..אני רוצה לקנות לעצמי רסיבר ודיוידי חדשים שיתאימו לרמקולים ולטלויזיה החדשה בצורה הטובה ביותרלא חשבתי עוד על כמה לבזבז על הסיפור הזה אבל אני רוצה משהו שיחזיק לי לכמה שנים טובות ויתנו לי את המקסימום מהטלויזיה והרמקוליםאני ישמח לשמוע את דעתכם
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מחבר PVR זה מה בדיוק?זה כמו הטיבו או היס מקס?ואם זה זה אז מה משנה HD וזה?
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים כן מעין דבר כזה למעשה תקנה בארבון ותוסיך לו כרטיס מסך עם יציאה של HDTVאם אתה רוצה אני יכול לבנות לך מפרט כזה
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים הבן אדם רוצה רסיבר +DVD מה הקשר PVR , הוא לא נועד להחליף אותו(את ה- DVD הוא יכול להחליף).DVD זה לא בעיה לקנות.רסיבר זה כבר סיפור אחר, קודם תן תקציב.
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מחבר כמו שכבר אמרתיאין לי ממש תקציבאני לא יודע בדיוק כמה שווה להשקיע אבלאין לי בעייה להשקיעאני רוצה משהו שיתן לי תמורה מלאה לרמקולים ולטלויזיהאני לא רוצה לבזבז סתם כסף על משהו שלא ינצל את הרמקולים והטלויזיה בצורה מלאהואני לא רוצה לבזבז סתם כסף על משהו שהרמקולים והטלויזיה לא יוכלו לנצלבקיצור אני רוצה תמורה מלאה לכסף שלי
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מחבר אתם תגידו לי...נגיד 4000-5000 מספיק לרסיבר ודיוידי שינצלו את הטלויזיה והרמקולים שלי?
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים כן אבל יותר כדאי לך כבר להשקיע בבארבון שיהיה לו שימושים נוספים וגם הוא ייכל לנצל את הHDTV
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מחבר אני לא מבין על מה אתם מדבריםיש פה מישהו שיכול לתת תשובות קצת יותר בפרוט ממילה אחת שלא אומרת לי כלום...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.