פורסם 2005 באפריל 2620 שנים אני מחפש תוכנה לעריכת mp3 שמאפשרת לחתוך את הקול ולהפוך את השיר לאינסטרומטלי בלבד
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים בגלל מבנה הדחיסה הפנימי של MP3, זה מאוד בעייתי לעשות את האפקט הזה (שדווקא עובד די טוב על קבצים לא דחוסים כמו WAV). התוצאה (מנסיון), הוא צליל הרוס לגמרי...
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים נו, מה זה ההתחכמות המפגרת הזו ? אם תמיר MP3 ל WAV, עדיין כל המידע מהשיר המקורי לא יופיע בדרך קסם.. אתה צריך WAV מ AUDIO CD מקורי...
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים לא קיימת תוכנה ספציפית כזאת בשוק, נכון להיום - אולי בעתיד : בדר"כ בתוכנות קריוקי יש את הפונקציה הזו, אבל התוצאה יוצאת ממש על הפנים
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים אוקי יש אופציה לעסות channel converter את זה אפשר לעסות זאת ב Sound forge אבך מנסיון לא בכל הקבצים זה עובד וגם אם זה עובד זה די חרא !
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים נו, מה זה ההתחכמות המפגרת הזו ? אם תמיר MP3 ל WAV, עדיין כל המידע מהשיר המקורי לא יופיע בדרך קסם.. אתה צריך WAV מ AUDIO CD מקורי... בסדר,גם לי זה נראה מוזר,אבל חשבתי שאולי אתה מתכוון לאיזה משהו חדש שאני לא יודע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.