פורסם 2005 באפריל 2620 שנים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_142&products_id=2302יש מצב לקנות בKSP?אולי ממישהו מכם .. (עדיף ראשון)
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים מחבר לא הבנתי , כיאילו אני יכול להשיג חיבור מולקס..אבל מאיפה אני ישיג את החיבור של ה3פינים?
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים מחבר מה המטרה הסופית? לחבר מאוורר דרך המולקס ולא דרך החיבור 3 פינים?יש לי רק חיבור אחד של 3 פינים על הלוח אם..ויש לי עוד 2 מאווררים שצריך לחבר... ואני ממש לא יודע איך לחבר את המאווררים :\
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים אתה לוקח ספק ישןחותך לו את המולקסיםחותך את ה-3 פינים מהמאווררומלחים אל המולקס
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים מחבר אתה לוקח ספק ישןחותך לו את המולקסיםחותך את ה-3 פינים מהמאווררומלחים אל המולקסאני צריך לחבר את המאוורר..לא לחתוך אותו.
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים למאוורר יש חוט שיוצא ממנו עם חיבור 3 פינים בקצה שלו, נכון?אתה חותך את החיבור 3 פינים ופשוט מחבר את החוטים של המאוורר לחוטים שיוצאים מהמולקס וככה יש לך מאוורר עם חיבור מולקסד"א אתה חייב מולקס נקבה כדי להתחבר למולקס של הספקיש דרך יותר פשוטה והיא לחתוך את החיבור 3 פינים ולחבר את החוטים ידנית למולקס של הספקאבל זה כבר פחות בטיחותי וגם פחות אסטתי
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים מחבר אני לא רוצה להרוס את זה.. (לחתוך)זה מאוורר של ספק שעלה 360 שקלומאווררים של מארז שעלה 400
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים למאוורר יש חוט שיוצא ממנו עם חיבור 3 פינים בקצה שלו, נכון?אתה חותך את החיבור 3 פינים ופשוט מחבר את החוטים של המאוורר לחוטים שיוצאים מהמולקס וככה יש לך מאוורר עם חיבור מולקסד"א אתה חייב מולקס נקבה כדי להתחבר למולקס של הספקיש דרך יותר פשוטה והיא לחתוך את החיבור 3 פינים ולחבר את החוטים ידנית למולקס של הספקאבל זה כבר פחות בטיחותי וגם פחות אסטתיהפוך: אתה צריך לחבר למאוורר מולקס זכר, כי הספק הוא מולקס נקבה.
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים תלוי איך אתה מסתכל על זהאם הפלסטיק של הספק נכנס לפלסטיק של המאוורר אז זה נקבהאם אתה מתייחס אל הפינים של המאוורר שנכנסים אל המולקס של הספק אז הוא זכר...קצת מבלבל
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים את המאוורר של הספק אתה לא צריך לחבר... זה לא נותן לך כלום חוץ מבקרה על המהירות שלו וגם זה לא תוכל לעשות אם תחבר אותו דרך מולקס..על המאוורר מארז הנוסף שלך אין בעיה לחתוך את זה כי אחריות במילא אין לך על מאוורר מארז.
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מחבר את המאוורר של הספק אתה לא צריך לחבר... זה לא נותן לך כלום חוץ מבקרה על המהירות שלו וגם זה לא תוכל לעשות אם תחבר אותו דרך מולקס..על המאוורר מארז הנוסף שלך אין בעיה לחתוך את זה כי אחריות במילא אין לך על מאוורר מארז.איזה בקרה?אין לספק שלי בקרה..זה ספק בעל שני מאווררים ונראה לי את השני צריך לחבר..
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים לא.המאווררים בספק שניהם פועלים כבר. הכבל שיוצא ממנו הוא רק בשביל לראות על איזה מהירות הוא מסתובב. בטח יש לך HEC.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.