פורסם 2005 באפריל 2620 שנים אני קונה מחשב חדש, ויש לי אפשרות לקנות את אחד מלוחות האם האלה: ?Gigabyte K8NF-9 , Abit AX8.איזה לוח אם הייתם ממליצים לי בהתחשב בביצועי עבודה בוינדוס ובמשחקים, ב-OC, ביציבות ובאמינות.שניהם במחירים מקבילים ב-KSP כך שאין צורך להתייחס למחיר..בבקשה לעזור בהקדם האפשרי, תודה מראש!
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים אתה מתכוון AV8? אם כן זה צ'יפסט של VIA לעומת NF4 של הגיגהבייט...לעבודה רגילה לא תרגיש הבדל אבל ב OC ה NF4 אמור להיות הרבה יותר טובהייתי הולך על הגיגהבייט.כמו כן ה AV8 הוא AGP לעומת PCI-E של הגיגהבייט.בהחלט עדיף הגיגהבייט.
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים הAX8 הוא אמנם צ'יפסט של VIA אבל זה צ'יפסט חדש עם PCI-EXPRESSאלו שתי האפשרויות היחידות שלך?
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים לא מצאתי ביקורות על הAX8, אבל יש ביקורת על האסוס A8V-Eשמשתמש בצ'יפסט זהה (VIA KT890) ולכן אפשר להניח שהביצועים פחות או יותר דומיםהלוח של אסוס נראה די בינוני בביצועים ביחס ללוחות מבוססי NFORCEלפי דעתי לך על הGIGABYTEhttp://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/asus-a8ve-deluxe_15.html
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים מוזר אני לא רואה שום AX8 ב KSP.בכל מקרה אם אני לא טועה ב VIA אין נעילת AGP/PCI וזה מגביל את ה OC...
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים על הנייר ההבדלים הם כאלה:Gigabyte GA-K8NF-9 מול Abit AX8* צ'יפסט nForce 4 4x מול VIA K8T890* 1600MT/s מול 2000MT/s* צ'יפ קול מובנה 7.1 מול 5.1אבל לא מצאתי ביקורות של אתרי חומרה גדולים על ה Abit AX8a-v-i אתה לא טועהבינתיים לא ראיתי את הלוח הנ"ל בשום חנות בארץ
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים מוזר אני לא רואה שום AX8 ב KSP.בכל מקרה אם אני לא טועה ב VIA אין נעילת AGP/PCI וזה מגביל את ה OC...יש עוד מקומות בעולם חוץ מ KSP, להבא נסה את האתר של ABITלצ'יפסט הזה יש נעילה, זה לא משהו גורף בצ'יפסטים של VIA שאין נעילה, היה להם אחד לא מזמן שבאמתהיה ללא נעילה והוחלף מהר מאוד
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים עומרי, הלכתי לאתר של ABIT ומצאתי את הלוח..זה עדיין לא אומר שהלוח קיים באתר של KSP.הוא אמר KSP אז הלכתי לשם ומכאן בא הבלבול עם ה AV8
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים KSP לא מעדכנים את האתר באופן שוטףלא משנה, מהביקורת היחידה שראיתי הצ'יפסט נראה בינוני למדילך על הג'יגהבייט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.