עבור לתוכן

שאלה בקשר לWindows XP x64 לבין המעבדים של AMD.

Featured Replies

פורסם

לפני שאני יתחיל לכתוב, אל תקפצו עליי ! אני יודע שזה יכול להתאים גם לפורום חומרה, וגם לכאן. בכל מקרה, בחרתי לשאול זאת כאן.

במידה ויש לי מעבד AMD Athlon64, ואני משתמש ב-WinXP רגיל (לא x64) אז המעבד יעבוד כ-64 ביט או 32?!

ואם הוא יעבוד כ-32, אז למה בכלל AMD יותר משתלם ?!

וגם אם אפשר הסבר מה ההבדלים בין 32 ביט לבין 64 ביט,

אני אודה לכם מאוד.

בתודה,

אלעד.  :)

פורסם

המעבד יעבוד מן הסתם ב 32BIT, אם ה WINDOWS הוא 32BIT.

הוא יותר משתלם, כי בלי קשר להבדלים בין 32 ל 64 BIT, למעבד יש מבנה פנימי יותר טוב (ברוב המקרים), מהטכנולוגיה המתחרה, שמאפשרת לבצע פעולות ביעילות טובה יותר.

לגבי ההבדלים בין 32 ל 64 ביט, אתה מוזמן להריץ חיפוש פה / בגוגל.. הנושא נדון הרבה פעמים פה.

פורסם
  • מחבר

אז למה בכלל עד היום AMD יצרה מעבדים 64BIT, אם בכלל Windows לא תומך בו... ? :nixweiss:

דבר נוסף, שמתי לב שהמעבדים של AMD פועלים בתדר נמוך יותר מזה של INTEL, איך מעבדים של AMD שבקושי התדר שלהם הוא 2GHz יכולים לעבור בביצועים מעבדים של INTEL שפועלים בתדרים יותר גבוהים מהם, למשל 3GHz ... :nixweiss:

::)

פורסם

מכיוון שדבר ראשון, LINUX תומך בזה כבר יותר משנה, דבר שני, היא רצתה לקבוע עובדת בשטח לפני INTEL וליזום את הסטנדרט הבא (גם אם לא יהיה לזה שימוש מידי), וגם שזה משחק של חתול ועכבר, מתישהו הקידמה תבוא, והיה להם רעיון מגובש וטוב, אז למה לא...

בגלל שתדר פעולת המעבד הוא לא מדד לביצועים שלו, יש דברים אחרים שקובעים את זה. הליבה של AMD פשוט הרבה יותר יעילה מזו של INTEL ולכן היא מצליחה לתפקד באופן טוב, גם במהירות נמוכה יותר (על השאלה איך ולמה בדיוק, אתה מוזמן לחפש, דיברו על זה בעבר).

פורסם

ותרשה לי לחדש לך - יש WINXP 64 BIT :)

פורסם
  • מחבר

אבל המעבדים של של AMD שתומכים ב-64BIT כבר זמן רב בשוק, הווינדוס שתומך ב64 ביט רק לפני כמה ימים יצא ...  :-\

בעיניי זה ניראה כמו משחק ילדים ...  :screwy:

בכל מקרה, במקום להגיד לי "תחפש" אולי תתנו קישורים ?!

ועכשיו נגיד אם אני יקנה מעבד של AMD 3000+ הוא יעבור יותר טוב ויתן ביצועים יותר טובים מאשר INTEL P.4 3GHz ? ???

פורסם

הכל תלוי במטרותיך.

פורסם

אבל המעבדים של של AMD שתומכים ב-64BIT כבר זמן רב בשוק, הווינדוס שתומך ב64 ביט רק לפני כמה ימים יצא ... :-\

בעיניי זה ניראה כמו משחק ילדים ... :screwy:

בכל מקרה, במקום להגיד לי "תחפש" אולי תתנו קישורים ?!

ועכשיו נגיד אם אני יקנה מעבד של AMD 3000+ הוא יעבור יותר טוב ויתן ביצועים יותר טובים מאשר INTEL P.4 3GHz ? ???

מי ששואל, הוא זה שצריך להתאמץ למצוא את המידע, לא להפך... (מי שענה, כבר ענה...).

לגבי המשחק ילדים, זה לא, מדובר במאבקי כח וסכומי כסף גדולים מאוד.

ולגבי מה יותר טוב, AMD 3000+ או P4 3000, יש מיליון ואחד דיונים פה וברחבי האינטרנט... אני מניח שאתה יודע מה לעשות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים