פורסם 2005 באפריל 2620 שנים מאז ששדרגתי לגירסא 7, פעם בכמה זמן, הוא עושה לי בעיות עם השליחת הודעות, או ששולח הודעה כן הודעה לא, או שלכמה דקות הוא לא שולח שום הודעהבזמן הזה אין לו בעיה לשלוח "כתב יד" אבל הודעות טקסט הוא כותב לי "לא היתה אפשרות להעביר את ההודעה לכל הנמענים".אני לא מוכן לחזור לגירסא 6, מה עושים?תודה.
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים גם לי זה לעתים קרובות קורה, כנראה עוד באג בגרסא חדשה.תנסה להתנתק ולהתחבר שוב, זה הפתרון היחידי.
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים מחבר זה פתרון זמני, אז זה יקרה לי למחרת שוב...זה גם אתמול קרה לי הרבה פעמים, וגם היום התחיל שוב אז התנתקתי אין לי ראש לתוכנה 2 בשקל הזאת..
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים זאת לא גרסת בטא נכון?זה אפשרי האמת שזו בעיה בשרתים של מיקרוזיפט עצמן, למרות שקיים גם סיכויי שהבעיה בתוכנה. מוזר מאוד כי אני לא נתקלתי בבעיה הזאת אצלי.אתה בטוח שהורדת את הגרסה הסופית? (קובץ התקנה 10 מגה)ואל תדאג לא יקח זמן לדעתי עד שיהיה 7.1...
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים אם אין לך ראש לזה ממליץ לך לעבור למירנדה.Miranda IM - תוכנה מצויינת.ולי זה קורה לעתים רחוקות, משהו כמו 4-5 ימים. \=
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים מחבר אין לי שום בעיה עם מסנג'ר 6..אם לא 7 הברירה הבאה היא 6 ולא מירנדה.הקטע הוא שאני לא רוצה שתוכנה תכתיב לי באיזה גירסא להשתמש, אני רוצה לנסות לפתור את הבעיה ולהשאר עם 7.השאלה מה הבעיה שלה, מה גורם לבעיה, זה קורה למספר מועט של אנשים ככה שזה לא סתם קורה..
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מזמן כבר לא היה לי אבל אם זה קורה אז אני שולח עוד כמה פעמיים בערך 3 ואז זה שולח אבל יש פעמיים שהוא בכלל לא שולח אז אני מתנתק ושולח וגם אז זה עדין לא שולח אבל אני מחכה כמה זמן ואז זה יעבוד ובאמת זה מציק
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים אני עדיין לא בטוח שזה בגלל התוכנה עצמה ולא השרת של מיקרוזיפט.נסה להתקין בחזרה 6 ולראות אם הבעיה נשארת או נעלמת.
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מחבר אחרי חזרה ל6 הבעיה נעלמהאבל זה עדיין לא פתרון, אין שום דרך להפעיל את 7 כמו שצריך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.