עבור לתוכן

IIB's Challenge - DOOM3

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין למה כולם בלחץ ???

קודם כל שהמשחק יצא ואחר כך תידעו איך הכרטיסים יעבדו איתו

• תגובות 138
  • צפיות 13.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל מה שהוצג עד היום זה 5 תמונות. על זה אתם מתבססים?

ומה עם הצגת המשחק בתערוכת E3? ניתן להוריד סרט בגודל 90 MB שמראה בדיוק חלקים נכבדים מהמשחק, לא סתם תמונות

חסרות חיים.

לדעתי איכות התמונה מדהימה, בייחוד בהתחשב בעובדה שהצגת המשחק נעשתה על MEDIUM DETAIL

פורסם

כל מה שהוצג עד היום זה 5 תמונות. על זה אתם מתבססים?

למען האמת התמונות לא מרשימות כל כך, וניתן להגיע לאותה רמה גרפית גם עם המנוע הקיים.

כאשר תראו את המשחק "רץ" באמת. אתם תראו את כוחו האמיתי, וגם שהוא מעט פחות מרהיב ממה שראיתם בתמונות.

עשרות תמונות, סרט שיווקי, סרט פיראטי שמראה עשר דקות של משחק רצוף.

פורסם

למה אתם בכלל כל כך מתלהבים מהמחשק הזה? מה גורם לכם לחשוב שהוא יהיה משחק טוב? אתם חושבים שגרפיקה עושה את המשחק?

אם כן, אתם מטורפים.

חוץ מזה, מנוע שהוא טוב הוא מנוע שנותן תוצאות כמה שיותר איכותיות, עם דרישות מערכת נמוכות כמה שיותר נמוכות.

פורסם
סליחה ?!

אתה מודע לעובדה ש- Q3A כשהגיע לארץ עבד ב- 800x600 ב- high בצורה סבירה על Voodoo3 / TnT2 שהיו הכרטיסים החזקים בזמנו.

עד היום יש לי פנטיום 350 עם VOODOO 3000 ו QUAKE פועל בו באופן חלק על 1024X 768, HIGH

QUAKE אף פעם לא היה משחק כבד, אני עוד זוכר שהוא פעל נהדר ב 800X 600 על המחשב הנל אם VOODOO BEANSHEE

פורסם

למה אתם בכלל כל כך מתלהבים מהמחשק הזה? מה גורם לכם לחשוב שהוא יהיה משחק טוב? אתם חושבים שגרפיקה עושה את המשחק?

אם כן, אתם מטורפים.

חוץ מזה, מנוע שהוא טוב הוא מנוע שנותן תוצאות כמה שיותר איכותיות, עם דרישות מערכת נמוכות כמה שיותר נמוכות.

ההתלהבות כאן היא לא מהאספקט של המשחק אלא מהאספקט הטכנולוגי. שאגב כפי שכבר אמרתי - אין חדש תחת השמש, את הכל כבר ראינו בעשרות מנועים שונים. כאן יש את אותו דבר רק ביחד.

(ואגב , זה רק אני או שהטקסטורות לא משהו)

פורסם

אם כן, אתם מטורפים.

מה עוד בדיוק עושה משחק FPS למשחק נהדר עם לא הגרפיקה?!

הסיפור הוא אף פעם לא העניין המרכזי (חוץ מ HALF LIFE) , השליטה זהה בכל המשחקים. כל מה שנשאר זה סאונד, מפות ונשקים

שעם כל הכבוד אינם שונים כמעט בין המשחקים , ואין הרבה מה לגוון בהם.

שלא תבין אות לא נכון, משחק שיש בו גרפיקה מדהימה אך כל היתר (שליטה, מפות נשקים....) גרועים אינו טוב בכלל, אך אין לי ספק שהגרפיקה היא הציר המרכזי של כל משחק FPS.

זאת לפחות דעתי.

פורסם

יש מה לגוון! הבעיה היא שחברות המשחקים בוחרות להשאר עם הנוסחה המנצחת. למשחקי הFPS יקרה מה שקרה למשחקי האסטרטגיה.

עד לפני שנה היינו יכולים לראות כל חודש 10 משחקי אסטרטגיה חדשים, היום בקושי 2.

פורסם

אל מה אתה ביכלל מדבר כול המשחק בנוי אל דירקט איקס 9 חדש לגמרי!!! אז כך שלא היה שום דבר שדומה לזה

עד היום ויהיה רק בעתיד וגם כן מנוע טוב אין קשר לזה שהוא צריך להריץ משחקים מהר במלא מערכות הדום 3 ביכלל לא יפעל

כי אין להם תמיכה בפונקציות של המשחק אז פעם הבא אם אתה לא יודע אז אל תדבר

פורסם

אל מה אתה ביכלל מדבר כול המשחק בנוי אל דירקט איקס 9 חדש לגמרי!!! אז כך שלא היה שום דבר שדומה לזה

עד היום ויהיה רק בעתיד וגם כן מנוע טוב אין קשר לזה שהוא צריך להריץ משחקים מהר במלא מערכות הדום 3 ביכלל לא יפעל

כי אין להם תמיכה בפונקציות של המשחק אז פעם הבא אם אתה לא יודע אז אל תדבר

אל מי אתה מתייחס בתגובה שלך?

פורסם

היייתי ממליץ לכולם לאסוף כסף לכרטיס מסך חייתי כמה שיותר עם אתם רוצים להנות בדום 3 מגרפיקה גבוה ביותר כי למשחק

הזה יש דרישות מאוד גבוהות וגם כן זה מנוע חדשני לגמרי ולא מבוסס אל שום דבר מהעבר וכול מי שאמר אחרת אז בטח לא יודעועד משהו

יש כאלה כרטיסים שאצלהם זה פשוט לא יפעל ביכלל פשוט יוציא שגיאה בעת טעינת המשחק וזהו נגמר!!

פורסם

אם כן, אתם מטורפים.

מה עוד בדיוק עושה משחק FPS למשחק נהדר עם לא הגרפיקה?!

הסיפור הוא אף פעם לא העניין המרכזי (חוץ מ HALF LIFE) , השליטה זהה בכל המשחקים. כל מה שנשאר זה סאונד, מפות ונשקים

שעם כל הכבוד אינם שונים כמעט בין המשחקים , ואין הרבה מה לגוון בהם.

שלא תבין אות לא נכון, משחק שיש בו גרפיקה מדהימה אך כל היתר (שליטה, מפות נשקים....) גרועים אינו טוב בכלל, אך אין לי ספק שהגרפיקה היא הציר המרכזי של כל משחק FPS.

זאת לפחות דעתי.

שיעול@$@$ Unreal Tournament &*^&*^שיעול

הגרון התייבש>שותה קצת וודקה>עכשיו הכול בסדר תודה.

UT = משחק גדול שיצא לפני 3 שנים שעדיין יש לו קהילה ענקית(לפחות בארץ) ואנשים ממש משלמים כסף בשביל המשחק הזה(קחו לדוגנה את sr - מי שהבין הבין.)

משחק טוב הוא משחק שכיף לשחק בו.(נקודה)

אפילו אם יש לו גרפיקה מעולה אבל הוא sux מבחינת משחקיות וכיף אז המשחק לא שווה את הכסף.

הגרפיקה הוא הפרט השולי במשחק.

וכמו שדן אמר-TI4600 יריץ אותו ב30FPS על MEDIUM כי המשחק יצא עוד שנה!

אפילו אם מעט אנשים יקנו את המשחק(זה לא יקרה)בעוד שנה אז ID ימכרו את המנוע שלהם בכסף גדול ובעוד שנה וחצי נראה משחקים שמבוססים על המנוע ושהכרטיסים עם הדור הקודם(אני מדבר על R300 ו omen) יריצו אותו חלק על הדרישות הגבוהות.

פורסם

אני מתכון לגריי מסטר

פורסם

היייתי ממליץ לכולם לאסוף כסף לכרטיס מסך חייתי כמה שיותר עם אתם רוצים להנות בדום 3 מגרפיקה גבוה ביותר כי למשחק

הזה יש דרישות מאוד גבוהות וגם כן זה מנוע חדשני לגמרי ולא מבוסס אל שום דבר מהעבר וכול מי שאמר אחרת אז בטח לא יודעועד משהו

יש כאלה כרטיסים שאצלהם זה פשוט לא יפעל ביכלל פשוט יוציא שגיאה בעת טעינת המשחק וזהו נגמר!!

מצטער להרוס לך, אבל ....

א. המשחק יעבוד על כל כרטיס מ GF3 ומעלה , וזאת ע"פ קארמק עצמו.

ב. המשחק לא כולל בתוכו שום פונקציה חדשה שלא היתה קיימת בGF3. (ישנם פשוט מספר לא קטן של פונקציות שלא נוצלו בגלל מנועים גרפיים ישנים)

ג. דרישות מערכת עדיין לא יצאו, וכל הנתונים על דרישות מוגזמות ו FPS נמוך הם ידיעות לא מאושרות. ולכן לבינתיים ספקולציות בלבד.

ד. techdemo מטבעו כבד הרבה יותר ממה שהמשחק יהיה בעוד שנה.

פורסם

אני מתכון לגריי מסטר

זה grey matter !!!!!!

לא grey master !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים