פורסם 2005 באפריל 2620 שנים LOL... מה שמוצאים מתח למקלדת שמנקים אותה פעם בשנה יש שם מערכת חיים שלמה נראה לי זה מה שנמצא... מלוכלך לפי דעתכם?
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים לפי דעתי זה נקי מאוד , ממש מבריק!נו באמת... מה נראה לך? יש לך שם פח זבל שלם בנוסף ליער שלם עם כל השערות האלו.
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים מחבר לקח לי בערך שעה שלמה לנקות את המקלדת נראה לי אבל עכשיו היא מבריקה כמו חדשה ;D
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים מה הבעיה לכולם יש שערות במקלדת..נושרות לך שערות בזמן השימוש במחשב והן נופלות לחריצים...אצלי שאני מנקה יש גם סיכות בטחון... סיכות של שדכן ועוד..
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים אודה לך אם תענה לי על השאלות הבאות:איך ניקית אותה? הוצאת מקש אחר מקש? האם זה דורש הפעלת כוח חזק? המקשים של המקלדת לא מתנגדים? נעזרת עם מברג?בתודה, יניב.
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים לנקות את המקלדת , זה ממש מעצבןאחרי שמפרקים את המקשים , אפשר לשים אותם בשקית בד ובמכונת כביסה
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים חחחח נראה לי שהתפתחו לך שם חיים חדשים... יכול להיות שיש שם צליוויזציה שלמה של בקטריות וחידקים
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים מחבר אודה לך אם תענה לי על השאלות הבאות:איך ניקית אותה? הוצאת מקש אחר מקש? האם זה דורש הפעלת כוח חזק? המקשים של המקלדת לא מתנגדים? נעזרת עם מברג?בתודה, יניב.קודם כל חשוב לחפש בגוגל תמונה של מקלדת או משהו, בשביל שאחר כך תדע איפה לשים כל מקש בחזרה...והשתמשתי במברג בשביל להוציא את המקשים, זה ממש לא בעיה להוציא אותם.אחר כך עברתי על כך המקלדת עם מגבונים לחים, ועם מקלות אוזניים (רטובים בהתחלה, ואז בשביל לייבש יבשים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.