פורסם 2005 באפריל 2820 שנים הנה ספק 300W שיסחוב בלי בעיה מערכת עם 6800U -?http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817103704הכל עניין של חלוקת ריילים
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים מחבר אם אתה יודע יותר טוב מכולם אז למה אתה בא לשאול? :s07: הזכרונות יקרים, מה זה הדגם הזה של הלוח? הוא לא קיים המסך לא של חברה משהו (מנסיון) שבד"כ יש להם דגמים בינוניים ולא לא לא שמים מעבד 64 ביט עם 6600GT על ספק ג'נרי פשוט לא עושים את זה רגע אחי אז איזה זכרונות אתה ממליץ לי לקחת?? דבר שני מסך ישלך איזה דגם אחר במחירים האלה... והלוח אם זה מה שהוא הציע לי בחנות זה pci-e s939 וכל זה לא יודע אם תאומר שאין דבר כזה זה בעיה....
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים זכרונות תיקח A-Data / TwinMOS / PQI מה מהם שיותר זול בחנות שאתה קונה ממנההדגם של הלוח הזה לא קיים נקודהאין דגם כזה. יש MSi K8N Neo4-F הכי קרוב שנראה לי, או שזה בכלל Gigabyte GA-K8NF-9מסך יש לך אפשרויות כמו LG 1730S/B או Samsung 710N
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים מחבר זכרונות תיקח A-Data / TwinMOS / PQI מה מהם שיותר זול בחנות שאתה קונה ממנההדגם של הלוח הזה לא קיים נקודהאין דגם כזה. יש MSi K8N Neo4-F הכי קרוב שנראה לי, או שזה בכלל Gigabyte GA-K8NF-9מסך יש לך אפשרויות כמו LG 1730S/B או Samsung 710Nכן נארלי זה הראשון איך הוא טוב ?מה יותר טוב הוא או Gigaybyte GA-K8N Ultra-9 nForce4 Socket 939 Motherboardובקשר לזכרון אני מוכן להקשיע עוד כמה שקלים בשביל זכרון איכותי אומרים שהקינגסטוון טובים אז נראלי שנאי ילך עליהםם אם הם פחות טובחים תגיד לי נראה....בקשר למסך אם תץוכל להביא לי לינקים לLG זה יהיה טוב..בקשר לסמסונג וויתרתי עליו כי אין לו כניסה דיגטלית...
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים הראשון הוא בסדר,אבל אתה מנסה להשוות אותו ללוח עם צ'יפסט אחר, הייתי הולך על ה Ultra-9 ושם הארד דיסק של Seagate / Maxtor שתומך ב NCQהזכרון של Kingston הוא יותר יקר ללא שום סיבה, הוא טוב בדיוק כמו A-Data Value ובדיוק כמו TwinMOS Value וכמו PQI Valueהכניסה הדיגיטלית לא משנה כל כךה LG עם כניסה אנלוגיתה LG עם כניסה דיגיטליתה Samsung עם כניסה אנלוגיתה Samsung עם כניסה דיגיטלית
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים לזה שדיבר על אחריות של כרטיסי מסך:ב KSP מקבלים על כל כרטיסי המסך שנה אחריות בלבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.