עבור לתוכן

המלצות למסך LCD.

Featured Replies

פורסם

הLG גרם לי לרוץ ולחבק את הCRT הישן והאהוב

פורסם
  • מחבר

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

בכל מקרה, שלחתי מייל למאג, ואני מקווה שהם יענו לי מחר.

בסימפלטק יש את הדגם הזה:

ProLite AX3817UT 15"

שווה משהו?

פורסם

לא זה דגם גרוע 50ms!!! ברוב הדגמים שהמלצתי לך יש חצי מזה! או 25ms או 30ms ובEIZO נראה לי אפילו פחות.

ובלי קשר אין לו DVI.

תתמקד רק בדגמים שאמרתי לך.

אם אין את EIZO גם המסך היקר של IIYAMA נחשב אולי מקום שני.... שניהם מאוד מאוד יוקרתיים.

ואם שלחת אימל למאג זה לא יעזור, תתקשר ותבקש לדבר עם כותי. הוא בקיא בכל מה שקשור לEIZO ומחירים והזמנות ומה במלאי.

פורסם
  • מחבר

OK

לסימפלטק יש את המסך הראשון שהמלצת לי עליו, ה38 משהו.

ואני אתקשר למאג היום.

פורסם
  • מחבר

עידכון: דיברתי הרגע עם כותי, והדגם L375 עולה בסביבות ה4000 :-X

מצד שני, יש את הדגם L365, שעולה 3180, כמו המסך הראשון של ימאהה. אני לא הבנתי כלום באתר אייזו על הפרטים שלו, אז הנה לינק, אתה בוחר שם את המסך, הוא האחרון למטה. אם תוכל, תגיד לי פרטים והאם הוא שווה.

תודה.

זה הדף של בחירת מסך

פורסם
  • מחבר

זה חשוב!

:(

פורסם

כן L365 גם מסך ממש שווה, והוא יותר טוב מהמסך הראשון של IIYAMA שעולה 3200.....

לפי מה שהבנתי המחירים שלהם ממש טובים הדגם L565 שזה 17" LCD עולה 4300 ש"ח בערך. אם תקנה אצלהם תגיד לי איך השירות כי אני גם מתכוון לקנות אצלהם מסך EIZO LCD.

רק כשאתה קונה אל תשכח לחבר אותו ליציאת DVI ולא ליציאה הרגילה......

ותוודא כשאתה קונה אותו שמגיע לך כבל DVI כי בחנויות קשה למצוא. אם אתה מזמין, תברר עם כותי מראש שיהיה כבל DVI יחד איתו.

באמת קניה מצויינת...

ובאותה הזדמנות, אבקש ממך, יש פה כמה שאומרים "אני אקח רק CRT" אז תעשה לי טובה ואחרי שאתה קונה ת'מחשב החדש ומחבר אותו לDVI ומתחיל לשחק (נראה לי שבDVI הקצב ריענון המקסימלי הוא 60Hz אז אל תבהל זה נורמלי. אולי 75Hz... שאל את כותי) ולראות סרטי DVD ולהיות באינטרנט והכל, אחרי איזה שבוע עם המחשב והמסך החדש בבקשה תפתח פה ת'רד שבו תן חוות דעת כי לא הרבה קונים מסך LCD איכותי לכן יש פה הרבה שחושבים שאי אפשר לראות עם זה סרטים וכו' אז יהיה טוב אם תביא לנו חוות דעת על מסך איכותי. תגיד איך המשחקים, איך הסרטים, איך החדות והעבודה ברגילה באופיס ובאינטרנט.

מבטיח?

פורסם
  • מחבר

מבטיח ;)

אני קונה שטוח רק בגלל שה17' לא יכנס איפה שאני מתכנן לשים אותו :P, אבל זה שווה את זה :lol: :lol:

:)

טוב, אז אני אלך על הEIZO.

פורסם
  • מחבר

פחחח

גנבים :(>:(

DVI זה עוד 30$ >:( >:(

יש מקום להשיג את זה במחיר זול יותר?

פורסם
  • מחבר

לסומה 4200 SE 64MB יש חיבור DVI?!?!?!?

:o :o :o:(

פורסם

כן אבל לא נראה לי שזה בא עם כבל. יש רק יציאה. והם לא גנבים זה המחיר של כבל כזה :(

אבל תכנס לאתר של SUMA לבדוק מה בא בחבילה אולי יהיה רשום כבל DVI.....

בקיצור יהיה לך מסך חלומי ואני מציע לך לשמור עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים