פורסם 2005 באפריל 2520 שנים איך מצלמים שקיעה או איך בכלל מצלמים תמונות של שמש באופן ישיר? האם צריך פילטר מיוחד? או עדשה מיוחדת? ואם כן, מה אני צריך עבור המצלמה שברשותי? canon powershot pro 1 אשמח לקבל תגובות וכל עזרה והצעה תתקבל בברכה תודה מראש ושיהיה לנו ולכל עם ישראל חג שמח [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באפריל 2620 שנים 1. תקטין את התמונות לפני שאתה מעלה אותן, קשה לראות אותן כך.2. חייבים להקפיד שהאופק יהיה ישר בצילום, אחרת זה מאוד מפריע.3. צילום של שקיעה בלבד זה משעמם וחסר נושא, רצוי להכניס עוד משהו לתמונה.
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים חובה חצובה, שים לב שהתמונות לא חדות כנראה בגלל תזוזת היד מהרוח או מה שלא יהיה...
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מחבר 1. תקטין את התמונות לפני שאתה מעלה אותן, קשה לראות אותן כך.2. חייבים להקפיד שהאופק יהיה ישר בצילום, אחרת זה מאוד מפריע.3. צילום של שקיעה בלבד זה משעמם וחסר נושא, רצוי להכניס עוד משהו לתמונה.1. כל 4 התמונות הוקטנו מאד[במקור הן 3 מ"ב כל אחת]2.ניסיתי כמה שיכולתי ליישר,ובמה זה מפריע בדיוק?3. כמו מה למשל? [אם היה משהו לא הייתי מצלם?]תודה על התייחסותך
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מחבר חובה חצובה, שים לב שהתמונות לא חדות כנראה בגלל תזוזת היד מהרוח או מה שלא יהיה...ועוד איזו רוח נשבה בשעות אלו,ממש חזקה!!!נכון שצריך חצובה אבל[מי מסתובב בכלל עם חצובה בחוף ים ,ועוד בזמן שאני בטיול ספונטני ]בכל זאת תודה על הביקורת הבונה נ.בהאם ישנה חצובה קטנת מימדים ,שאפשר להתנייד איתה[מפני ששלי ענקייייייית]תודה מראש
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים האם ישנה חצובה קטנת מימדים ,שאפשר להתנייד איתה[מפני ששלי ענקייייייית]כן, אפשר למצוא כאלה בממש בזול !2.ניסיתי כמה שיכולתי ליישר,ובמה זה מפריע בדיוק?3. כמו מה למשל ? [אם היה משהו לא הייתי מצלם?]תודה על התייחסותך2. התמונה הראשונה נוטה חזק ימינה, זה מאד מפריע ומציק.3. להכניס דמות\ אונייה\ סתם שחף שיעבור, כל דבר משדרג עוד את התמונה, אלא אם אתה תפוס שקיעה מדהימה ומיוחדת באמת !
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מחבר או קי הבנתי את מה שאתה מנסה להעביר לי,אשתדל יותר בפעם הבאהולגבי חצובה אתה יכול להמליץ לי או לתת לי לפחות לינק שאדע לפחות על מה מדובר? אני מחפש טובה לא זולה ושבירהולגבי השאלה שלי ששאלתי בפתיחה אולי תוכל לענות לי על שאלתי[איך מצלמים ממש מול השמש מבלי שהתמונה תהרס?] תודה מראש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.